Şimdi Ara

age of empires 2 gibi deli dehşet bir oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
19.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • age of empires gibi çıktığı günden bu yana oynanmış saracak strateji oyunu arıyorum.mesela age of empires te 1 seviye tümsekteyken okçunun atış menzili %1 artıyo bu şekilde ayrıntılı birşey olursa ve yeni sistemlerle donatılmış manyak deli dehşet bir oyun varmı ?? önerilerinizi bekliyorum.

• Middle Earth Lord of the Rings
  • deli dehşet diyosun yani tamam bakalım akşam torrent kasar yarine başlarım :)
  • biraz eski değilmi

http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Battle_for_Middle-earth
    The Lord of The Rings, The Battle For Middle-Earth, EA Games tarafından PC Strateji oyunu olarak geliştirilmiş (RTS), Peter Jackson'un, J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden sinemaya uyarladığı filmi baz alınarak hazırlanmıştır. Oyun, filmden kesitlerin bulunduğu gerçekçi bir yapımdır. 6 Aralık 2004'te; Ardından, The Lord of The Rings, The Battle For Middle Earth II, 2 Mart 2006 yılında piyasaya sürülmüştür.

yeni teknolojiler (yok directx 11 felan filan kullanılmış) oyunlar pc yi kasayım biraz die düşünüyordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

biraz eski değilmi

http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Battle_for_Middle-earth
    The Lord of The Rings, The Battle For Middle-Earth, EA Games tarafından PC Strateji oyunu olarak geliştirilmiş (RTS), Peter Jackson'un, J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden sinemaya uyarladığı filmi baz alınarak hazırlanmıştır. Oyun, filmden kesitlerin bulunduğu gerçekçi bir yapımdır. 6 Aralık 2004'te; Ardından, The Lord of The Rings, The Battle For Middle Earth II, 2 Mart 2006 yılında piyasaya sürülmüştür.

yeni teknolojiler (yok directx 11 felan filan kullanılmış) oyunlar pc yi kasayım biraz die düşünüyordum :)

oynamadıysan oyna
    Bilgisayarı kasmak istiyorsan Crysis2 oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 11 Nisan 2011; 16:20:28 >

• crysis 2 bitti oynucam da daha yenilikçi yokmu strateji oyunu.geçen gün birini görmüştüm ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum.onda bir komutansın ama hem orduyu kontrol ediyosun galiba içinde bir asker olarak da savaşıyorsun gibi.tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi.yani bu şekilde strateji oyunlarında devrim olduysa onları oynayalım diyordum.age of beni 5 sene oyaladı mesela
  • total war serisi özellikle en son cikan oyunu shogun 2(12gb) yi bir dene ultra highda oynayabilirsen oyunu kendini savasin icinde hissedeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende act of war adında bi oyun var ama sadece xp de çalışıyor vista için bir paket bilen duyan olursa çok müteşekkir kalırım,win 7 de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThirstyVampire

total war serisi özellikle en son cikan oyunu shogun 2(12gb) yi bir dene ultra highda oynayabilirsen oyunu kendini savasin icinde hissedeceksin

grafikleri çok hoş duruyor kesin denicem saol dostum
  • Command & Conquer 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State
    Middle Earth Lord of the Rings

gerçekten zevkli bir oyun tavsiye ederim
  • Age of Empires 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State
    Middle Earth Lord of the Rings

gerçekten zevkli bir oyun tavsiye ederim

kıl dönmesi alert aman diyim
  • Sen ona ayrıntımı diyorsun allah aşkına yürü git yaw :)

Sen daha warcraft 3 oynamadın galiba.

En baba ayrıntılar görürsün o zamn:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Sen ona ayrıntımı diyorsun allah aşkına yürü git yaw :)

Sen daha warcraft 3 oynamadın galiba.

En baba ayrıntılar görürsün o zamn:))

age of çok eski bir oyun

Age of Empires II: The Age of Kings (sıklıkla AGE2, The Age of Kings, "AoE II" veya AoK olarak kısaltılır) - Ensemble Stüdyoları tarafından geliştirilmiş ve Microsoft tarafından da yayımlanmış gerçek zamanlı strateji türünde bir video oyunudur. Age of Empires serisinin ikincisi olan oyun 1999 yılında Microsoft Windows ve Mac OS için satışa çıkartılmıştır. The Conquerors adlı bir eklenti paketi 2000 yılında raflarda boy göstermiştir. 2001'de bir PlayStation 2 sürümü Konami tarafından ve Nintendo DS spinoffu Age of Empires: The Age of Kings ise 2006'da Backbone Entertainment tarafından geliştirilmiştir. Sega Dreamcast port sürümü Konami tarafından iptal edilmiştir.bknz wikipedia

olsun o kadar 1999 yılının yapımı

Warcraft III: The Frozen Throne Blizzard Entertainment tarafından Microsoft Windows, Mac OS ve Mac OS X için geliştirilmiş bir gerçek zamanlı strateji bilgisayar oyunudur. Warcraft III: Reign of Chaos için resmi genişleme paketidir. Oynayabilmek için Warcraft III: Reign of Chaos gereklidir. 1 Temmuz 2003 tarihinden itibaren mağazalarda birden çok dilde dünya çapında satılmaya başlanmıştır. Her ırk, yeni bir nötr ırk, dört kampanyaları, beş tarafsız kahramanlar (ek tarafsız kahraman ve Nisan 2004 eklendi iki tane daha 2004 yılının Ağustos ayında eklenen yeni birimler içerir. bknz wikipedia

arasında 4 yıl fark var ve tanerergül senin oynadığın garanti 2004 den sonradır.açıkçası warcraft3 e bakayım demiştim de sarmamıştı

• Dostum ben warcraft3 aoe2 den daha zevkli demedim ki ( bu göreceli birşey ) benim dediğim; w3 , aoe2 den daha ayrıntılı.

Seni sarmadı diye daha az ayrıntılı bir oyunmu oluyor? :))
  • Dediğin o bi strateji bi tek başına olan oyun Mount and Blade veya Rise and Fall olabilir. Strateji oyunu önerim ise Warriror Kings Battles, Commandos (strike force hariç o fps) ve Stronghold serisi özellikle Stronghold Crusader, Eğer TEknolojik istersen , Red Alert 3, Supreme Commander 2 (1 de olur), Rise of nation çağ ilerledikçe teknoloji de gelişiyor ve son sözüm Empire Earth 3 veya Empire Earth 2
  • stronghold ayrıntılıdır biraz starcraft 2 bide
  • Kimse Civilization dememiş, kesinlikle oynanamalı bence gelmiş gçemiş en iyi Strateji oyunu Civilization V.
  • Civilization 5 oyna.

Gods and Kings sürümü de çıktı. Zevkten 4 kose olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.