age of empires 2 conquerorsun içindeki wav dosyalarından ses çıkmıyor. Hal böyle olunca oyun içindeki sesler gelmiyor birisi bana saldırdığında ruhum bile duymuyor. bilgisayardaki başka wav dosyalarına baktığımda düzgün çalışıyor. Test etmek için arkadaşımın oyunundan bir wav dosyası istedim tekrar yürüttüğümde ses çıkmadığını farkettim. Age of empiresin kullandığı wav dosyalarının codeklerimi farklı acaba ? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum oyun oynanmaz oldu :(
önce oyunu sil baştan yükle yine olmazsa güncel codec yükle olur sanırım.
2 tane farklı oyun indirip denedim az önce "klight codec pack" dosyasınıda yükledim fakat hala aynı.
free wav repair for win 7 diye bir program deneyebilirsin. saygılar.
teşekkür ederim hemen deneyip sonucu yazacağım.
maalesef işe yarmadı başka çözümü olan var mı ?
sorunu çözdüm beyler, ses kartından onboarda geçince düzeldi ilgilenen herkeze teşekkürler.
bazen olur öyle.çok uğraşır her yolu denersin ama bir türlü olmaz.sonra bir bakarsın aslında burnunun dibindedir olayın çözümü.ayrıca önemli değil hocam hiç önemli değil.
aynen öyle hocam aslında benimkisi tam çözüm olmadı ses kartındayken düzgün çalışmaması ilginç.
age of sessiz oynanınca resmen kabak tadı veriyor.saldıranları fark etmiyorsun.eğer arenada büyük bir haritada oynuyorsan ve yayılarak oynamayı seviyorsan sen durumun farkına varana kadar adamlar kör noktaları temizleyebiliyorlar.
arkadaşlar bende de ses problemi var oyunu win7 ye uygun hale getirmek için forumdan yararlandım ama ses gitti oyunda bir türlü sesi getiremedim acaba nasıl bir çözüm üretilebilir teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme