Şimdi Ara

Age Of Empires 1 Online Oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı modemden 2 bilgisayar bağlıyoruz ,hamachi kurduk oyunan giriyoruz start game yaparken unable join game sorunu çıkıyor nedir bu ?

Age of empires oynayarak nostalji yapıyorum ,hosuma gidiyor

• Selam,

her 2 bilgisayarda aynı KEY kullandıysanız bu sorun ortaya çıkar. Farklı KEY ile aktif ederseniz girebilirsiniz. Her 2 PC'de de versionların aynı olmasına dikkat edin. Bunları yaparsanız %100 çalışır. Ayrıca local bağlısınız hamachi 'ye gerek yok :)

sevgiler.
  • arkadaşlar konu eski ama şu an benzer sorunu yaşıyorum.
    iki pc aynı network içindeyiz.
    pc lere elle ip veriyoruz.
    oyuna giriyoruz ama ya 28 saniye, ya 49 ya da 1.09 da oyun atıyor.
    bu 3 süreyi geçerse sorun yok ama bu üç süreden birine gelince oyun atıyor.

aoe1 oynuyoruz.
  • birisi bunlara age of empires 2'yi öğretsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

birisi bunlara age of empires 2'yi öğretsin

birisi de sana terbiyeyi öğretse hiç fena olmayacak.

ben bütün seriyi oynadım ama aoe1 deki hazzı alamadım diğerlerinde.
    o nedenle hala 1 i oynuyorum.
    itirazın var mıydı?

(kullanıcı adın çok isabetli olmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Ağustos 2013; 23:13:55 >
  • Arkadaşlar belki biraz konuyu hortlatmak belkide biraz manyaklık olacak ama, ben direk konuya dalayım. 3-4 yıl öncesi bizim internet cafemiz vardı oradaki arkadaşlarla 4-4 8 kişilik her gece fix age of empires 1 - the of rise of rome oynardık, o oyundaki hazzı başka oyunda alamıyorum, biliyorum serileri var muhtiş hale getirdiler şuan oyunu ama o 1997 de çıkan gibisi yok bana göre.

Neyse asıl olaya geliyorum, 3-4 gündür hamachi yada tunggle gibi programları indirip benim gibi manyaklar kaldımı diye bakınıyordum yurtdışından bir kaç sıyrık var fakat bir türlü iletişime geçip vs atamadık yani oyunu oynayamadık. İmzamda mail adresim mevcut direk buradan veya özelden de yazabilirsiniz. Gerçek anlamda sağlam multiplayer oynamayı bilen yada oynamak isteyen arkadaşlar var ise burada ufak bir grup kurup güzel şeyler yapabiliriz. Bu arada şuan biz 2 kişiyiz, amacımız age of empires 1in hastalarıyla 4e4 kapışmak.
    teşşekür ederim cevaplarınızı bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.