Şimdi Ara

Age of Conan: Rechained Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
15.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 sene oynadıkdan sonra görüşlerim Şu..
    funcom Sadece para yı düşünen bir Firma sürekli item dungen ve sürekli karakterlerle oynadılar böyle birşey hangi oyunda var hiç bir oyunda??...bazı arkadaşlarım ise neredeyse butun classları acıp epic itemle doldurdular classlarını 2 hafta gibi bir sürede neredeyse 1 class full t2 oluyor 80 lvl olmak ise 2 3 gün:))..başka birşey yok çünkü sıkıntıdan durmadan char acıp kasmakdan başka..Pvp sistemi muhteşem diyebilirim ama classların balansları yok bir oyun 3 seneden beri classların balanslarını ayarlayamaz mı insanlar hangi classı oynayacaklarını şaşırmış durumda.. kısacası bu oyunda düzelen hiç birşey yok var mı?? var diyen biri varsa yanılıyor.
    Özlenen tek birşey var Vent sohbeti yoksa bu oyun oynanmaz Age of conan son zamanlarını yaşıyor..yakında bu oyunu full freeplay yaparlar zaten...
    Tamimiyle hayal kırıklığı Age of conan.
  • abi aslında charlar arası birbirine yakın denge var. ama tabiki rogue bir class , caster dan üstün olacak. yada soldier ın rogue sınıfına gore ustun olması. adamlar zaten kendileri diyor her class 1vs1'de eşit degil diye. takım oyunu gerekiyor. ama zaman zaman op olan classlar oluyor. en son guardian idi bu aralar dark templar.

    birde uzun süreli tek bir karakterle pvp yapan cok az kişiye rastladım. 80 olup üstüne en kral itemleri dizmekle olay bitmiyor aslında. tecrübe müthiş önemli bu oyunda. oyun cıktıgından bu yana bs den baska charla oynamadım ama diger classlarin ne ozellikleri oldugunu, pvp de ilk once hangi combolarla acılış yaptıklarını tahmin edebiliyorum. satranç gibi ama el cabuklugu onemli.
  • işinize gelmiyorsa oynamazsınız, oyun sizi aramıyor zaten. funcom önceden oyuncuların sözünü dinlemezdi şimdi dinler oldu sırf oyunu daha da kurtarmak için. f2p olması için insanlar forumlarda bas bas bağırıyordu. dediğim gibi işinize gelmiyorsa oynamayın. forumu çöplüğe de döndürmeyin. yapıcı eleştiri sunmuyor birçoğu. son kez söylüyorum işinize gelirse...
  • bu forumda yazdıklarımız niçin başka forumlarda çıkıyor? bir an kendimi kobay gibi hissetim wayyy BİN KUNDUZ

    plz kapatın bu topiği .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husonman

    sizigidi sizi, kız sesi duyunca hemen yavşadılar. şuunlara bak
  • F2P mi Demo mu belli değil utanmasalar levelide kısarlardı.
  • güzel inceleme ama bu oyun oynanmaz parası olan akar
  • Yahu buradaki incelemede çok hoşuma gitti oyun ve indirdim,zaten 12 mb indi ama saatlerce update sürdü şu an oyun 14 GB.
    Fakat bişi sorcam priest of mitra sınıfını seçtim ama COMBO yok çıldırıcam,videolarda comboları gördüm ve bu çok hoşuma gidip oyunu oynuyorum ki 10.LEVEL'deyim ama Ne COMBO Nede FATALITY hareketlerini göstermiyor????NEDENİ NEDİR ACEP?
  • Önceden ücretli olan bir oyundan , ücretsiz olduktan sonra para verenle ile vermeyen arasında fazla fark olmamasını bekleyemeyiz.Oynanabilirlikten bu kadar düşük puan almasını haketmediğini düşünüyorum.Bence genel olarak 7-7.5 puanı hakeden bir oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yahu buradaki incelemede çok hoşuma gitti oyun ve indirdim,zaten 12 mb indi ama saatlerce update sürdü şu an oyun 14 GB.
    Fakat bişi sorcam priest of mitra sınıfını seçtim ama COMBO yok çıldırıcam,videolarda comboları gördüm ve bu çok hoşuma gidip oyunu oynuyorum ki 10.LEVEL'deyim ama Ne COMBO Nede FATALITY hareketlerini göstermiyor????NEDENİ NEDİR ACEP?


    pom, tos , demo , necro bu class larda combo yok, bunların dışında solider sınıfı senin yukarıdaki isteklerine cevap verecektir.
  • Çok Teşekkürler Ama Bu Sitenin Videolarını İzleyemiyorum Hiç Biri Açılmıyor Eksik Birşey mi Var Bende Lütfen Biri Cevap Versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çok Teşekkürler Ama Bu Sitenin Videolarını İzleyemiyorum Hiç Biri Açılmıyor Eksik Birşey mi Var Bende Lütfen Biri Cevap Versin.


    Kullandığın web tarayıcısının flash sürümünün güncel olup olmadığını yada pc deki flash sürümünü kontrol et problem o gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falchon

    Ben şahsen incelemeyi beğenmedim. 3 - 5 lvl adamla inceleme mi yapılır ya. PvP'sini göster, adam gibi fatalitylerini göster. Ayrıca karakter yapmak ekranını ve hikayesini zaten biliyoruz.
    Serverların boş olması, para ödeyen insanları da kaçırdığı için (mesela beni) adamlar oyunun geldiği noktayı tanıtmak için biraz da mecbur kaldılar. Ben olsam da öyle yapardım. Ayrıca karakter kısıtlaması hiç de hoş olmamış. Sırf bunun için geri dönmedim. Ben Barbarian oynarım ve her F2P oynayan roguenin barbar olması hoş değil. O kadar aynı sınıf oyuncuyla olmaz yani.

    Video da ses de daha fazlasını hakediyor. Oynanabirlik de öyle. Genel olarak 6,5 veriyorsan, bu oyundan çok fazla daha iyi oyun var demektir.. Sesi, grafikleri ve oynanabilirliği daha iyi oyun söyleyin bana.. (2 yıldır conan oynamıyorum, RIFT oynuyorum bilmek isteyene.. Demek istediğim AoC fanatizmim yok...)

    Sonuç; Kötü inceleme....

    Arkadaşa katılıyorum son derece kötü bir inceleme yapmışlar.

    Şu an piyasaya çıkan birçok oyundan daha iyi grafik ve ses kalitesine sahip bir oyunun bu kadar düşük puan alması bence öngörüyle kısıtlanmış bir zihniyeti gösterir. Oyunun incelemesini yapmadan önce bu oyun alsa alsa 5 ile 7 arasında bir puan alır bizde ortada bir şey verelim gibi bir düşünce var. Oyun çıktığında büyük umutlara sahipti ve beklenen etkiyi yapmadı ancak hala daha konusu ve görselliği bakımından oynayan birçok oyuncu mevcut. İncelemenin sonunda söylenen Premium üyelik bütün oynanabilirliği düşürmüş gibi bir söz bence BSC tarihinde söylenen en saçma söz olmuş diyebilirim. Siz oyunu F2P çerçevesinde inceliyorsunuz oysaki oynanabilirliğin çok farklı bir kavram olduğunu bildiğinizi düşünüyordum. Combo sistemi ile övüp türünün tek örneği olabilecek şekilde bir oynanabilirlik sunmalarına rağmen bu kadar düşük bir puan verilmesi çok vahim bir durum. Madem ki para verilince oynanabilirlik kısıtlanıyorsa yeni çıkan CoD:MW3'ün (hiçbir türlü fanboyluk durumu söz konusu değildir) son 3-4 senedir aynı grafik motorunu ve ses sistemini kullanıp araya sadece ufak tefek yeni animasyonlar ve müzikler ile rahat rahat 8 puanın üzerinde alabiliyor şaşırıyorum. Ayrıca 12 dolar yada euro verilip alınan bir oyunun oynanabilirliği 6.5 puana düşerken, para vermeden oynayamayacağımız WoW, Aion yada BF3 ve CoD:MW3 gibi bir oyunun oynanabilirliğinin en fazla 1 puan verilmesini beklerdim. Kısacası BSC gibi kendini geliştirmek ve dünya oyun piyasası içinde adını duyurmaya çalışan bir sitenin böyle durumda kalması düşündürücü. Son olarakta oyunun baştan 2.kalitede bir oyun gibi gösterildiğini de incelemesini yaptırtılan kişinin değişmesinden anlayabiliriz. Kaliteli oyunların bu konuda adresi belli iken bu tarz oyunların incelemesini bence her ne koşulda olursa olsun yine aynı kişinin yapması gerektiğini düşünüyorum ve kendi içinizde hiyerarşi sistemi kurduğunuzu belli ediyorsunuz.

    Kısacası BSC çok büyük yanlış yaptı, çok büyük.




  • maelstromb adlı editörün ne yazık ki bütün incelemeleri niteliksiz. 10 dakika oynayıp 5 level atlayıp inceleme yapılmaz. Sırf F2P özelliklerin kısıtlamalarından bahsedilmiş, adına video inceleme denmiş...

    Kıyaslama yapmayı sevmem ama Erdinç İyikul veya Erdi Özüağ ne kadar teknik detaylara girebiliyor videolarda, konuyla ilgili çok derin bilgiye sahip oldukları belli oluyor. En ufak bir telaffuz hatası yapsalar hemen söyleniyor. Burda ise sırf bayan diye böyle basit bir videoya "teşekkürler xD" diyen tipler var.

    Gelsin eksiler umrumda değil, mesajı da birazdan silerler zaten.
  • Fail inceleme olmus , zaten age of conan tam bir free2play den cok hybrid free2play yapisi olmasi gözden kacmis sanirim.

    Burdaki tek amac yeni oyunculara oyunu deneme firsati vermek , lvl vs siniri getirmeden.

    Oynanabilirlik e 6.5 verilmis ki resmen saka gibi. Seslere 8 verilmis ?!=!??! Hahahaha aoc nin acin soundtracklerini bir dinleyin , allah akil fikir versin ne diyim. Genel olarak 9.0 hak eden oyunada 6.5 vermisler ya diyecek sözüm yok.

    2 saatlik oyun baslangic süresiyle tüm oyunu katleden mantiga karsiyim arkadasim ben, bir is yapiyorsaniz tam yapacaksaniz. Oynamayi düsünen kisilere raidlerden , pvplerden questler vs kisa bir özet gecilse fena olmazmiydi ?

    Incelemeyi yapan hatun diyede bizim abaza team üyeleri süper süper süper diye anlamsizca yorum yapmislar yalakalik icin.
  • premium uyelıgım var fakat exp packı almamıstım bazı bolgelere gıremıyorum yenı race acamıyorum hanı unchaineddi ben anlamadım puanla bolgelere gırebılıyoruz ne sacma sey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tbred

    premium uyelıgım var fakat exp packı almamıstım bazı bolgelere gıremıyorum yenı race acamıyorum hanı unchaineddi ben anlamadım puanla bolgelere gırebılıyoruz ne sacma sey



    Hani Unchained di ye gelirsek , sitesine girip bakarsaniz ne tür sinirlamalar var görmek mümkün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viik

    Fail inceleme olmus , zaten age of conan tam bir free2play den cok hybrid free2play yapisi olmasi gözden kacmis sanirim.

    Burdaki tek amac yeni oyunculara oyunu deneme firsati vermek , lvl vs siniri getirmeden.

    Oynanabilirlik e 6.5 verilmis ki resmen saka gibi. Seslere 8 verilmis ?!=!??! Hahahaha aoc nin acin soundtracklerini bir dinleyin , allah akil fikir versin ne diyim. Genel olarak 9.0 hak eden oyunada 6.5 vermisler ya diyecek sözüm yok.

    2 saatlik oyun baslangic süresiyle tüm oyunu katleden mantiga karsiyim arkadasim ben, bir is yapiyorsaniz tam yapacaksaniz. Oynamayi düsünen kisilere raidlerden , pvplerden questler vs kisa bir özet gecilse fena olmazmiydi ?

    Incelemeyi yapan hatun diyede bizim abaza team üyeleri süper süper süper diye anlamsizca yorum yapmislar yalakalik icin.

    Hani oynanabilirlik F2P olarak düşünülüp puanlanmış diyebilirim de grafik ve seste Conan'dan daha iyi MMORPG görmedim. Gerçekten puanlarda bi acayiplik var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viik

    quote:

    Orijinalden alıntı: tbred

    premium uyelıgım var fakat exp packı almamıstım bazı bolgelere gıremıyorum yenı race acamıyorum hanı unchaineddi ben anlamadım puanla bolgelere gırebılıyoruz ne sacma sey



    Hani Unchained di ye gelirsek , sitesine girip bakarsaniz ne tür sinirlamalar var görmek mümkün

    keşke blizzardın sitesini örnek alsalarmış ek paket almaya yeltendim siteyi bulamadım resmen herey parca parca satılıyor masallah aoc nin sitesinde




  • direk oyun icinden girip kolayca istedigin paketi alabilirsin aslinda , ayri ayri satilcak baska nasil satilcak ? ayriyetten paket kampanyalarida oluyor arada =)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.