Şimdi Ara

Ağda yazıcı paylaşma, yazdırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acemi olduğum için bütün detayları paylaşmak istiyorum. Bir adet masaüstüpc, bir adet dizüstü pc var. İkisinde de Windows 7 Ultimate 32 bit işletim sistemi kurulu. ADSL modem Datron 1030 W. Yazıcı Epson Acu 2000 DN. Antivirüs; Eset. Klasik olarak anlatılanları denedim. Fakat kablosuz olarak dizüstü bilgisayar masaüstü pc yi görüyor, fakat dosyalara erişemiyorum. Aynu şekilde yazıcıyı görüyor, ama bir türlü bağlanıp yazıcıyı dizüstü bilgisayardan kullanamıyorum. Bilgisayarlar üzerinden bütün paylaşımları açıyorum. Ev ağı şifresini giriyorum... Ama sorunu bir türlü halledemedim. Detaylı bir açıklama ile yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu konuda acemiiyim. Şimdiden teşekkür ederim

• İki makineyide birbirine kablolu şekilde bağlayın.Çalışma gruplarını aynı şekilde ayarlayın(home,workgroup vs.).Çalışma gruplarını ayarladıktan sonra makinelerinize el ile ip atayın.Daha sonra yazıcının bağlı olduğu bilgisayardan yazıcı ve fakslar kısmından yazıcınızı paylaşıma açın kurulumunu bitirin.Diğer bilgisayardanda yazıcı ve fakslar bölümüne gelin.Yazıcı ve faks ekle seçeneğinden ağa bağlı yerel yazıcı seçeneğini seçin ve yönergeleri izleyerek ilerleyin.Kurulumu bitirdiğinizde aynı yazıcıyı iki makinede kullanabilir,ağdaki diğer bilgisayarların yazıcıyı kullanabilmesi için yazıcının bağlı olduğu bilgisayarın açık olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı Baskı önizleme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.