Şimdi Ara

Ağda Kullanmak Kıl Dönmesi Yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzümün ortasında hafif tüyler vardı. bende ilk traşımı olduğum zaman jiletle kesmiştim oraları yüzüm temiz dursun diye ama uzamaya başladı. ilerde dökülür dediler 19 yaşıma geldim hala aynı. aslında benim için problem değil fakat traş olduktan sonra çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. berberte ağda yaptırsam mecbur saçta kestirmek zorunda kalacağım. cımbızla tek tek yolmamda uzun uğraş. bende bimden ağda almayı düşünüyorum . birkaç kişi kıl dönmesi olur dediler korkuttular beni. acaba ağda ile alsam oraları sıkıntı olur mu? birde burun kıllları için makine var onunla alırsan sıkıntı olmaz diyen de oldu. acaba hangisi daha sağlıklı?

birde yakın zamanda 1 aylık bir yolculuğa çıkacağım. saçlarım dalgalı. yani dalgalı saça sahip olanlar bilir sürekli saç kıvrılır düzgün şekil veremezsin. saçlarımıda kestirmeyi düşünmüyorum. saçlarım aşırı dağınık. bağlanacak kadar da uzun değil saçlarım. internette araştırma yaptım ama ordaki saç modelleri beni aşar. dalgalı saça şekil vermek konusunda yardım edecek olursanız memnun olurum

• foto at.

kıl dönmesi popoda olur

edit : Yüzünde olmaz korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 12 Kasım 2016; 12:16:48 >
  • Kizlar bi el atin konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş kıçımdaki bacağımdaki kılları almayacağım ha alsamda kızla bir ilgisi olmaz.

yüzümdeki kılları alacağım. jiletle alıp daha gürleştirmek yerine ağda ile ayda bir kere almayı düşünüyorum.

foto atmama gerek yok. internet ortamına kendi fotoğrafımı atmam.
  • Foto at demedim ki
    Kiz degilsen tipin pekde onemli degil benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

kardeş kıçımdaki bacağımdaki kılları almayacağım ha alsamda kızla bir ilgisi olmaz.

yüzümdeki kılları alacağım. jiletle alıp daha gürleştirmek yerine ağda ile ayda bir kere almayı düşünüyorum.

foto atmama gerek yok. internet ortamına kendi fotoğrafımı atmam.

kıllı1ajan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.