Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.244
Cevap
143
Favori
927.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ZT denilen takım DH neredeyse orada bitiyor çünkü içimize adam sokup köşelerde kendilerini büyütüyorlar.

Artık tek TAG olma vakti geldi. YENİ TAG DAĞITIYORUM, liste yaparak kaydediyorum.

HERKES TEK TAG KULLANSIN.

PM ATINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 6 Temmuz 2015; 17:54:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyor hiçbir şey anlamadım. ZT ve DH nickliler birbirini besliyor. KİM HAİN????

• yahuu zoom modu çalışmıyor ,yok mu bir çaresi. iki dkk da bitiyoruz.

• Beyler ilk ipdeydim 500 olmuştum skor olarak Turkey ve yanındakı ccc bozkurt yedi beni nerdesiniz ?
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Dostum konu açan kişi ile hareket etmektense niye tek başına buyruk hareket ediyon Senin tag dağıttığın adamlar gözleri görmeden herkesi yediğinin ve benim gibilerin emeğini 2 dakka da yediğinin farkında mısın ?
  • beyler genel servera gelin de ezelim milleti yahu bi saattir deli oldum millet 3-4 kişi oyun oynuyor ısrarla tek oynamaya çalışıyorum ama olmuyor çıldırdım

• Resimdekiler hainler burdamısınız, yaptığınız çok ayıp.

BUradayız:
    Connecting to ws://151.80.96.53:1506
    agar.io/:48 WebSocket connection to 'ws://151.80.96.53:1506/' failed: WebSocket is closed before the connection is established.
    agar.io/:49 socket error
    agar.io/:48 Connecting to ws://151.80.98.53:1505
    agar.io/:48 socket open

• diğerlerini bilmem ama bugün hainle aldılar adam bizim yanımızda dolaştı dolaştı başında dh yazıyordu sonra bi baktım o piyasadan kaybolmuş ztler gelmiş sıralamaya. biraz zaman geçti bizim adamı gördüm yine ama bu sever başında zt tagı vardı ben bunu bilir bunu söylerim
  • oynadığınız serverın adresini doğru yazın yahu bi saat onunla uğraşıyoruz
  • Beyler spectate moduna alıp izliyorum ben ara sıra bu ztlere oyunu verenleri bu sekilde bulmak mümkün .... 10 kişi serverda 20 k yı paylascagına 6 kişi oynasa 4 kişi gözlemlese haini buluruz.Ki ben ztleri izlerken oyun stratejileri , küçükken nasıl kaçtıkları yada büyüklerken bizleri nasıl kıstırdıklarına dair baya bilgi edindim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 6 Temmuz 2015; 18:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bugün öğleden sonra ws://151.80.96.53:1504 ip adresindeki oyunda sizinle oynayan gerçek ZT oyuncuları (Nilbek, SniiKz, Mitra9 & SINGH_SY) bizdik.

Oyundaki savaşımızı bitirdikten sonra, oyunu terk etmek yerine her şeyimizle sizi besledik. Böylece her zaman size karşı değil de sizinle birlikte oynama şansını değerlendirmek istedik ve bunun eğlenceli olacağını düşündük.

Bundan sonra sizinle birlikte dostça oynamak için ZT'nin yanı sıra DH tagını kullanacağız, umarız bundan sonra da bunu daha sık yapabiliriz.

ZT'den sevgiler... Eğer bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin...

Edit: Hala da oynamaya devam ediyoruz aynı yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 6 Temmuz 2015; 18:33:05 >
  • Konu sahibi konuyu yönetemedigi ve ilgilenmedigi icin şuan bir düzen yok. Biran önce konuyu devretmeli.

• Beyler şimdi konuya açıklık getiriyorum bugün saat 17.00 da başlayan oyunda girdim servera baktım ZT ile ortak oynanıyordu beni gördüler feedlediler sonra bende başladım oynamaya olay tamamen bundan ibaret yani ortada hayin felan yok daha sonradan bizden 10 kişi felan daha geldi ortak oynanmaya devam etti.

Bakın yanlış olmasın bu bahsettiğim oyun az önce DH taglı "ZT'YE HAYIR" nick buydu herhalde biri daha vardı bu iki adamın herkesi yemesiyle bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc92 -- 6 Temmuz 2015; 18:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

Merhaba, bugün öğleden sonra ws://151.80.96.53:1504 ip adresindeki oyunda sizinle oynayan gerçek ZT oyuncuları (Nilbek, SniiKz, Mitra9 & SINGH_SY) bizdik.

Oyundaki savaşımızı bitirdikten sonra, oyunu terk etmek yerine her şeyimizle sizi besledik. Böylece her zaman size karşı değil de sizinle birlikte oynama şansını değerlendirmek istedik ve bunun eğlenceli olacağını düşündük.

Bundan sonra sizinle birlikte dostça oynamak için ZT'nin yanı sıra DH tagını kullanacağız, umarız bundan sonra da bunu daha sık yapabiliriz.

ZT'den sevgiler... Eğer bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin...

Edit: Hala da oynamaya devam ediyoruz aynı yerde.

Hocam sizin dh ile sorununuz nedir nerde full dh görseniz hemen orda bitiyorsunuz her seferinde de alıyorsunuz.Nedir bu DH düşmanlığı

• Arkadaşlar bir TeamSpeak serveri ayarlamaya çalışıyoruz, oyun içinde oradan iletişim kuracağız.
  • Burada bas bas bağırıyorum arkadaşlar duyun artık lütfen herkez çoğulukta olan dh tağını kullansın lütfen diyorum

bir listeye giriyorsak tüm tağlar aynı olsun değişik değişik olmasın her grup gibi sizde öyle olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_
    Hocam sizin dh ile sorununuz nedir nerde full dh görseniz hemen orda bitiyorsunuz her seferinde de alıyorsunuz.Nedir bu DH düşmanlığı

ZT olarak takımların domine ettiği serverları girip onlarla oynuyoruz. DH'e karşı özel bir düşmanlığımız yok :)

Turkiye serverlarında genellikle daha az oyuncu olduğu için sizi ve arkadaşlarımızı bulmamız daha kolay oluyor. Bu sebeple DH ile fazla karşı karşıya geliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 6 Temmuz 2015; 19:08:40 >
  • A. oyunun ard arda spacede yaptım anında tepki vermedi ellerimizle verdik yunus emreye..

Zevkli oyundu tüm arkadaşlar eyv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 6 Temmuz 2015; 18:50:31 >
  • quote:

quote:

ZT olarak takımların domine ettiği serverları girip onlarla oynuyoruz. DH'e karşı özel bir düşmanlığımız yok :)

Turkiye servelarında daha az oyuncu olduğu için sii ve arkadaşlarımızı bulmamız daha kolay oluyor. Bu sebeple DH ile fazla karşı karşıya geliyoruz.

hocam az önceki serverde ZTwolf siz miydiniz sonradan kayboldular :)

• quote:

quote:

Turkiye servelarında daha az oyuncu olduğu için sii ve arkadaşlarımızı bulmamız daha kolay oluyor. Bu sebeple DH ile fazla karşı karşıya geliyoruz.

Bro siz oynarken hile filan mı yapıyorsunuz ya hemen büyüyorsunuz.Bi bakıyoruz bizle aynı kütledesiniz.Çok hızlı bölünmeler filan var bi de.

• 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.