Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

Anladığım kadarıyla agario oyunun alt yapısını izinsiz bir şekilde kullanarak yeni bir site yaratmışlar.

Bizim millet zaten her alanda özentilikte 1 numara (fim, müzik ve daha pek çok alan)

ama üyelik sistemi felan olması güzeldi keşke agarioda üyelik sistemi getirse

Türk milletini her zaman yermeye çalışıyorsunuz. onuye gibi YÜZLERCE site var. Agar.io'nun altyapısını kullanıyorlar ama herbiri farklı özellikler sunuyor. onuye'de kayıt,turnuva var agarp.co'da chat var.

• Ekşicilerin hesabını tek başıma kestim
    Agar.io Oynuyoruzz!

Agar.io Oynuyoruzz!

• Arkadaşlar buldunduğuz yerdeyim nasıl tag alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: potur

yep ve naber hacı ikinizde nasıl isanlarsıız ya kaç kere yediniz beni koskacamanken

Oynayalım mı hocam ?

Hocam kusura bakma cok siniiyim hep oyuna hakim oluyoruz bir kisi cikip butun oyunu birisine veriyor ve bunlarda dh tagi var. Inan degisik kufurler icat ettim donsuz diye biri haci naber diye biri remy mi ne ole biri skypeden rkleyip o sekil oynayacagim ve skypeye gelmeyeni ben yiyecegim bundan sonra

ts açayım beraber oynayalım?

• DH MURAT
    DH AĞIR ABİ

Ağır fakedir ikisi de, bir ara bize yardım ediyorlardı ama az önce seboyu aldı ben de mayınladım.
  • arkadaşlar oyuna giremiyorum connecting hatası veriyor antivirüsü kapattım hala bağlanmıyor çözümü nedir
  • agırabiyi ye aga bizden değil muratla o
  • ben yetim miyim beni niye yiyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

quote:

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

Anladığım kadarıyla agario oyunun alt yapısını izinsiz bir şekilde kullanarak yeni bir site yaratmışlar.

Bizim millet zaten her alanda özentilikte 1 numara (fim, müzik ve daha pek çok alan)

ama üyelik sistemi felan olması güzeldi keşke agarioda üyelik sistemi getirse

Türk milletini her zaman yermeye çalışıyorsunuz. onuye gibi YÜZLERCE site var. Agar.io'nun altyapısını kullanıyorlar ama herbiri farklı özellikler sunuyor. onuye'de kayıt,turnuva var agarp.co'da chat var.

oyunun yapımcısı arkadaş 1 ayda 96 site hakkında işlem başlattığını söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerFlea

Onuye de DH crysler adlı karakter yoksunu arkadas kim yardım ediyoruz milleti yemesine atlayıp bizi yiyor bi oyun icin düşmeyin abi bu kadar

Hocam çok özür dilerim, ben sizi fake sanmıştım.
  • : D
  • Ben çıktım bi daha ki sefere görüşmek üzere devrim

• quote:

DH MURAT
    DH AĞIR ABİ

Ağır fakedir ikisi de, bir ara bize yardım ediyorlardı ama az önce seboyu aldı ben de mayınladım.

Sahte tag var?
  • Arkadaslar ip ne

• agar.io da artık aynı serverda oynanmıyor. yapabilen arkadaşlar söylerse ve yardım ederse sevinirim :)
  • Beyler çok yardımcı oldunuz sağolun ama alamadım, boşa gitti.
  • şeyleri yetmiyor herkes yanına bi bok almış öyle geziyor dötü yemiyor tek gezmeye
  • o en sonki x65 sana diye elkaideye verdi kendini yoksa alırdın :/

harbiden baydı artık bu elkaide ama haa
  • önceki sw ne abi ya nereye baksam dh bazılarını fake sanıp yedim burdalarsa kusura bakmasınlan isim çok oldugundan kafa karışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

DH MURAT
    DH AĞIR ABİ

Sahte tag var?

Bu yüzden o tagı haftalar önce kaldırmıştık ancak hala kullanıyorlar işte
  • 
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.