Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu oynayacak
  • Smoothie böyleydi sanırım nick'i burda mı ?
  • oynayacak varsa pm
  • Buraya giriyorum. bulabilen varsa beklerim
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poines

Son hamle yaktı beni cidden virüs varmış orada şansıma. Bazen yanlışlıklardan ders çıkarması gerekiyor insanın daha da takım arkadaşım en az 1-2k puan değilken 4e bölünmeyeceğim. Eline koluna sağlık, sağlam oyuncusun.

Orda ben de kurtarayım diye biraz döndüm dolandım ama olmadı malesef. Tekrar edelim bunu mutlaka.
  • ben rus kızı başına dh simgesini nasıl koyuyoruz ?
  • Serveri nasıl bu kadar kolay kaptırdınız abi ?
  • BEYLER ACİL DESTEK LAZIM
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • abi adam gibi normal serverlara gelip oynasanıza. kendiniz bi yerde kendi kendinize oynamaktan zevk alıyomusunuz. ben sürekli ekşicilerin odaya girip ekşici katliamı yapıyorum. nikim EKŞİ ...İKEN
    4-5 kişiye karşı 2 kişiydik yinede kaçırdık herifleri odadan. oda ararken ekşicilere bakıyorum 2-3 tane varsa giriyorum. yalnız iş yerinde oynamak büyük sıkıntı. partos zırt pırt geliyo yada tel geliyo. 1. yken gelip birileri yutuyo. çok sinir bozucu
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    arkamdaki herifin ekürilerinin attığı 1 mayınla gitti önümde gezeceğinize mayınlasanız adamı böyle olmazdı
  • arkadaşlar kodları inceledim connect sistemi biraz değişmiş
    örnek bu şekilde girebiliyorsunuz

connect('ws://151.80.98.53:1501','qThxyWz6');

edit: anladığım kadarıyla 2. parametre tek kullanımlık bir jeton/şifre gibi ve bu jetonu tarayıcı server bilgilerini çekerkenhttp://m.agar.io/ dan çekiyor 2.kez girilince

peki ya hiç mi bişi yapılamaz ipye bağlanmak için evet yapılabilir 100-200 kez m.agar.io dan server bilgilerini çekip ipyi sizin istediğinizle karşilaştiran bi kod yazilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 25 Haziran 2015; 14:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

arkamdaki herifin ekürilerinin attığı 1 mayınla gitti önümde gezeceğinize mayınlasanız adamı böyle olmazdı

Odayı kaptırdığınızda ben yoktum. Sizi bulmaya çalışıyordum.
    Donsuz ile diğer adını unuttum tüm parçalarımı verdiğim adama isyan et.

Bende ona vermiştim parçalarımı gitti saçma saçma bölündü, anlam veremedim birileri yedi sonra çoğu parçasını.
    Saçma saçma yerlerde bölünmemek gerek. Sakin sakin oynasak serverı 4 saat bile vermeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Serveri nasıl bu kadar kolay kaptırdınız abi ?

cevabı çok basit .. tecrübesiz adamlar tüm birikimi alıp ortalıkta dolanıyor.. ters bir durum olduğunda tüm balonu kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stam

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Serveri nasıl bu kadar kolay kaptırdınız abi ?

cevabı çok basit .. tecrübesiz adamlar tüm birikimi alıp ortalıkta dolanıyor.. ters bir durum olduğunda tüm balonu kaybediyor

Mesela herkes aynı boyutta olmak zorunda mı dostum ? Herkes yemlenmek istiyor resmen

Ben adama ısrarla verdiklerini geri veriyorum, beni mayınlayacak kadar büyüt diye, o ısrarla beni büyütmeye devam ediyor.

Senin kocamanken aldığın küçük parçalar sana yarar getirmez ki, büyüklere saldırmamız için 2-3 adamı mayıncı yapacaksın aynı boyuta getirmek yerine sonra onlarla saldırı ve serverı iyice ele geçireceksin.

Valla burada sayılı adamlarla oynamayı seviyorum ama DHli görüncede yardımlaşmak zorundayız, birlik beraberlikte gerek.

• stam kullanıcısına yanıt

yaw he heeeee
  • Oynamak isteyen varsa, oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanahmet_19

BEYLER ACİL DESTEK LAZIM
    Agar.io Oynuyoruzz!

GELDİM

1)saglambirdost
    2)cbatuc
    3)kiraa
    germany
    öküz
    ea
    ekkşici
    sağ twks
  • bence biz iyi bir takımız ancak bazen tecrübesiz arkadaşlar yüzünden serveri verebiliyoruz yine de elinize sağlık beyler hiçbir şey sonsuza kadar gitmez

Elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

yaw he heeeee

nickin ne bakayım senin ? belli ki sende onlardansın .. bundan böyle ocak dışısınız size yem falan yok .. gidin kendi serverınıza alın .
  • 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.