Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.244
Cevap
143
Favori
927.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 28 Temmuz 2015; 14:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

Aga su oyunun forumunda yapılan tartısma din , siyaset futbol konularında bile yapılmıyordur. Feed atmadı diye şerefsiz diyen mi dersin , oyunu oynayış biçiminden karakter analizi yapıp kişiliğine laf edenler mi dersin, başkasını vatan haini ilan edeni mi dersin her türlüsü var Bi oyun için kendinizi bu kadar harap etmeyin beyler oynayıp geçin

OLGUNLUK testinin gayet kolay yapılabildiği bir oyun.
  • swancher S kullanıcısına yanıt
    Daha dün, odtülüler bizim adamların yerine girip, oyunu alıyor diye ağlıyanlar, odtüye yiyorsa kendiniz olarak gelin diyenler, ne hallere düşmüş

Biz listede full bunlar olsa bile, oynayamıyorlar 5 dakikada alıyoruz,, sarmaz bunlar diye güçlü (dikkat, daha güçlü demiyorum ) rakip ararken, bunlar şimdi bunlar kendini bir şeyde sanırlar

Neyse daha fazla yazmayalım, analarına söylerler bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDSeo

Seni Gereksiz gördüğüm için fazla ilgilenmedim hocam.
    Ayrıca DH tagı kullanmadan oynadım arkadaşlarla, seninlede fazla oynamışlığımızda yok bildiğim kadarıyla.
    Agar.io da karşılaşırsak bana bunları hep hatırlat olurmu. İnan senin takımına karşı 10 yaşında çocuğumla oynarım ;)

hahaha ergenus gel bir ara oyniyalım istersen takımlarla son olarak senin oynadığın kişilerle daha önce ben bir çok kez oynadım yanınıza bir kere geldim beslemedeniz saygı duydum sonra tek başıma büyüme çalışırken dh tagım olmasına rağmen şeref yoksunluğu yapıp yediniz
  • 20 dk da 30.000 ilk ekşi birlik mi destekmi ne öyle biriyle takımdık. o çıktı yenilmez diye birini seçtim oda beni mahçup etmedi. dh, ekşi kim varsa yedik en son unnamed olanlar kaldı :D

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 28 Temmuz 2015; 10:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caatayk

quote:

Orijinalden alıntı: georgebenny

şu aylar öncesi olan ve bugün tekrar başlayan en mikemmel biziz uslubunuz.sizi birazcık mütevaziliğe davet ediyorum.
    bakın burda uzun süredir et,7/24,zt var.kimse çıkıp böbürlenmiyo.

Asla en mükemmel biziz demedim,eğer bilmeden demişsem yada onu ima etmeye çalıştıysam lütfen o yazıyı gösterin,bende merak ettim :) İlk önce kaynağınız sağlam olsun karşıma bir şeyler çıkartabilin ondan sonra gelin burada iftira atabilme yüzünüz olsun. Et ve ZT(Eski kadro) klanı iyiler geri kalan klanlara klan demiyorum 24/7 klanı tamamen kolay rakiplerden oluşmakta.

zt ler gelince tüm parçanızı bana verin ztler yoksa hepimizi yer diyen adam her fırsata ztleri üstün gören adam şimdi 7/24 lere acemi diyor

• Selamlar,

İnsanların birbirine kötü söz ve hakaret etmediği, oyunu kişilik ve gurur meselesi haline getirmediği, oyunun sadece zevk alarak ve karşılıklı saygı içerisinde oynandığı güzel oyunlar dilerim herkese.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Selamlar,

İnsanların birbirine kötü söz ve hakaret etmediği, oyunu kişilik ve gurur meselesi haline getirmediği, oyunun sadece zevk alarak ve karşılıklı saygı içerisinde oynandığı güzel oyunlar dilerim herkese.

Saygılar.

Merhaba,

Oyunu Neden Bu Kadar Ciddiye Alıyorsunuz ?

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Downey JR -- 28 Temmuz 2015; 10:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

quote:

Ayrıca DH tagı kullanmadan oynadım arkadaşlarla, seninlede fazla oynamışlığımızda yok bildiğim kadarıyla.
    Agar.io da karşılaşırsak bana bunları hep hatırlat olurmu. İnan senin takımına karşı 10 yaşında çocuğumla oynarım ;)

hahaha ergenus gel bir ara oyniyalım istersen takımlarla son olarak senin oynadığın kişilerle daha önce ben bir çok kez oynadım yanınıza bir kere geldim beslemedeniz saygı duydum sonra tek başıma büyüme çalışırken dh tagım olmasına rağmen şeref yoksunluğu yapıp yediniz

dun yanımıza gelen senin cakmandı o zaman ben de oradaydım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski Tag kullanan DH MERTALI hain arkadaşlar, bu elemana güvenmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

quote:

mesajımı düzgün okumamışsın dedimki sizi gördüm yanıza geldim beslemediniz tek başıma köşelerde büyüme çalışırken şeref yoksunu trakyalı bölünerek yedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

quote:

mesajımı düzgün okumamışsın dedimki sizi gördüm yanıza geldim beslemediniz tek başıma köşelerde büyüme çalışırken şeref yoksunu trakyalı bölünerek yedi

yanımıza gelen adamda dh tagı yoktu bizim de dh tagımız yoktu

• quote:

quote:

quote:

şu aylar öncesi olan ve bugün tekrar başlayan en mikemmel biziz uslubunuz.sizi birazcık mütevaziliğe davet ediyorum.

Asla en mükemmel biziz demedim,eğer bilmeden demişsem yada onu ima etmeye çalıştıysam lütfen o yazıyı gösterin,bende merak ettim :) İlk önce kaynağınız sağlam olsun karşıma bir şeyler çıkartabilin ondan sonra gelin burada iftira atabilme yüzünüz olsun. Et ve ZT(Eski kadro) klanı iyiler geri kalan klanlara klan demiyorum 24/7 klanı tamamen kolay rakiplerden oluşmakta.

zt ler gelince tüm parçanızı bana verin ztler yoksa hepimizi yer diyen adam her fırsata ztleri üstün gören adam şimdi 7/24 lere acemi diyor

kim bu zt ler bi türlü denk gelmedi. dh liler gibi bi odaya 20 kişimi dalıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 28 Temmuz 2015; 11:02:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

quote:

quote:

kim bu zt ler bi türlü denk gelmedi. dh liler gibi bi odaya 20 kişimi dalıyolar

Hocam şöyle söliyim van civarında 100 bine yakın aşiret mensubu olan bir aşiretin çoçuğuyum biz bile bu ztler gibi dalmıyoruz adamlar en az 40 kişi geliyor

• quote:

quote:

:D sen klanin anlamini biliyormusun? Klan demek isine gelince ztlerle oynayip isine gelince etlerle oynamak degildir ama siz buna alismissiniz serveri kim supuruyorsa ona yanasip beraber oynuyorsunuz zt klani toplama kampindan daha hizli buyuyor 20 kisi 1 servera giriyor serveri oyle aliyorlar aralarinda iyi oyuncular var ama yeni aldigi elemanlarin coguna feed vermem. Sen kendini bisey saniyon galiba birbirinizin ustunden atlamakla olmuyo bu isler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

quote:

:D sen klanin anlamini biliyormusun? Klan demek isine gelince ztlerle oynayip isine gelince etlerle oynamak degildir ama siz buna alismissiniz serveri kim supuruyorsa ona yanasip beraber oynuyorsunuz zt klani toplama kampindan daha hizli buyuyor 20 kisi 1 servera giriyor serveri oyle aliyorlar aralarinda iyi oyuncular var ama yeni aldigi elemanlarin coguna feed vermem. Sen kendini bisey saniyon galiba birbirinizin ustunden atlamakla olmuyo bu isler.

Sizin nick nedir oyundaki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• swancher S kullanıcısına yanıt
    Cevap hakki dogmus. Oncelikle hakkinizi teslim etmek gerek cok iyi oynuyorsunuz, muthis bir ikilisiniz. Sahte klan demisisniz bir klan degiliz, skype kullanarak 3-4 gundur oynamaya calistigimiz bir arkadas grubumuz var. 5-6 arkadas kalabalik server diye girdik. Farkmetssinizdir yarisi da tagsizdi. Siz ciktiniz karsimiza biz de sifirdan buyuduk ve serveri ele gecirdik, 6-7 kere basarisiz oldunuz dediginiz gibi henuz bir araya gelmis bir grup icin fena sayilmayiz sanirim. Poines ile Caatayk vardi basta siz de nicolai ile ayri takiliyordunuz ikiniz de alamayinca birlesmissiniz ne guzel. Sahte feed dediginiz arkadas size ozelden mesaj atmis sanirim, sizi tanidigini soyledigi icin yanina gittim cagirinca. Ordaki hata da bahsettiginiz gibi yuksek kutleli olunca kendiliginden bolunmesinden kaynaklandi. Sizin yaptiginiz hatalari saymayalim biz simdi burada, gerek yok. Aysegul sizi yiyebilecekken yardim edince onla da birlestiniz. Siz simdi onu yaniniza cekmemis mi oluyorsunuz? Her neyse cok keyifli bir oyundu herkes uykusuz kaldi ve bence degdi. Mitralyozun dedigi gibi keyif almak icin oynanan bir oyunu bu kadar buyutmenize gerek yok. Herkes eglencesine devam etsin. Iyi oyunlar...

• Kardesim sana batan ne ? Senin o klanini hergün öttüren ztleri de aldik biz dün gece... Bizden iyisiniz çünkü uzun süredir birlikte oynuyorsunuz.Nedir bu laf sokma cabalarin ? Bizdhlileri dh tagi ile yememek icin ve sadece skype grubu ile oynamak istedigimiz icin o tagi aldik. O bir klan değil. Adimiz mc2(m c kare) artik adimizi da biliyorsun. Ayrica 2 ye 2 de size kafa tutabilecek kapasitedeyiz sıkıntı yapma sen o da denk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Caatayk ve Poines ben özelden kapışamayı rica ettiğim için girdiler oyuna. Biraz kapıştık hatta. Poines çıkınca zaten haberleşerek girmiş olduğumuzdan tek kaldığı için ve siz de sayıca çok olduğunuz için yanımızda olması doğaldır. Ayşegül olayında feedin bir çoğunu ona zaten biz verdik, o da yardım etti, baktık herhalde iyi bir oyuncunun tagsiz fake'i, iyi oyuncu ama sv alana kadar tekrar pek takılmadık, çünkü takliti kolaydı. Sizin yaptığınız gibi... Biri yapacaktı zaten yine feedledim Ayşegül'ü...

Sizin içinize sindiyse bana bir şey demek düşmez zaten. Sonuçta sadece bir oyun da olsa ben anlayamam Sv'ye hakim olduğumuzda çıkarken bana ver diye mesaj atana da veririz, kendinizi küçük düşürmeye gerek yok. Sizin adınıza üzülüyorum sonra.

İyi oyunlar.

Edit: Mitralyoz'un mesajını yeni gördüm. Sizin yaptığınızı yapacak kadar aciz değilim. Yukarıda yazdığım senin için de geçerli. İçiniz rahatsa beni ilgilendirmez. Zt'leri bir kere mi yendiniz? Yenmek ZT hakim server'a girip almak oluyor biliyorsun değil mi? Biz sandığın gibi sürekli kaybetmiyoruz da... 2-2, 3-3, 4-4 farketmez. Ne zaman isterseniz, Rusya sv'de sıfırdan başlayıp, karşılaşabiliriz. Haber verin yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 28 Temmuz 2015; 13:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swancher

Öncelikle Caatayk ve Poines ben özelden kapışamayı rica ettiğim için girdiler oyuna. Biraz kapıştık hatta. Poines çıkınca zaten haberleşerek girmiş olduğumuzdan tek kaldığı için ve siz de sayıca çok olduğunuz için yanımızda olması doğaldır. Ayşegül olayında feedin bir çoğunu ona zaten biz verdik, o da yardım etti, baktık herhalde iyi bir oyuncunun tagsiz fake'i, iyi oyuncu ama sv alana kadar tekrar pek takılmadık, çünkü takliti kolaydı. Sizin yaptığınız gibi... Biri yapacaktı zaten yine feedledim Ayşegül'ü...

Sizin içinize sindiyse bana bir şey demek düşmez zaten. Sonuçta sadece bir oyun da olsa ben anlayamam Sv'ye hakim olduğumuzda çıkarken bana ver diye mesaj atana da veririz, kendinizi küçük düşürmeye gerek yok. Sizin adınıza üzülüyorum sonra.

İyi oyunlar.

Edit: Mitralyoz'un mesajını yeni gördüm. Sizin yaptığınızı yapacak kadar aciz değilim. Yukarıda yazdığım senin için de geçerli. İçiniz rahatsa beni ilgilendirmez. Zt'leri bir kere mi yendiniz? Yenmek ZT hakim server'a girip almak oluyor biliyorsun değil mi? Biz sandığın gibi sürekli kaybetmiyoruz da... 2-2, 3-3, 4-4 farketmez. Ne zaman isterseniz, Rusya sv'de sıfırdan başlayıp, karşılaşabiliriz. Haber verin yeter...

Tamam en iyi sizsiniz. Bizden bir adet mutfak robotu ve catal bicak takimi kazandiniz. Iyi günlerde kullanirsiniz.

Edit: Bu bir O-YUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 28 Temmuz 2015; 12:13:05 >

• 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.