Şimdi Ara

Agar.io Mobil Oyunu Çıktı, Mobil Sürüm Agar.io -> Nebulous

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimizin severek oynadığı agar.io'nun benzeri olan Nebulous oyunu mobile çıktı ve gerçekten güzel bir oyun. Agario'ya olan benzerliklerinin yanı sıra kendine has özellikleriylede dikkat çekiyor.
    Oyunda 3 tane server bulunuyor. US East - US West - Europe

Arkadaşlarımızla aynı servera denk düşme ihtimalimiz şuanda gözükmüyor gibi şansa kalmış birşey. Konsol gibi bir özelliğinde bulunmaması bizi etkiledi fakat yakında güncellemelerle Agario'nun extended adlı eklentisini yapan kişiler örnek alınarak girdiğimiz serverın ipsinin yazması gibi güncellemeler gelirse mobil üzerinde devrim yaratacak ilk 10'dan düşmeyecek gibi gözüküyor.

İlk İzlenim:
    Oyundaki ilk izlenimi gerçekleştirdim ve gayet olumlu sonuçlara vardım. Kasma olmadı hiç. Oyunda mavi renkli kara delik , siyah renkli kara delik bulunuyor. Bunların dışında diğer herşey agarioyla aynı diyebiliriz. Agariodan farklı olarak büyük size dokununca yem oluyorsunuz içinden geçmesi gerekmiyor. Eşit olduğunuz kişiyle ise iç içe geçebiliyorsunuz.
    Mavi renkli karadelik: Küçükken içine girerseniz sizi dev yapıyor ve hızlıca büyümenizi sağlıyor. Eğer mavi delikten büyükseniz sizi parçalıyor ve büyütmenin aksine sonunuzu getiriyor diyebiliriz.
    Siyah renkli karadelik: Siyah renkli deliğe feed , yem attıkça 2 parça olmak yerine ileriye hareket ediyor böylece yanınızdan geçen büyüğe doğru sürükleyebiliyor ve üstünden geçmesini sağlayabiliyorsunuz. Siyah renkli karadeliğin başka bir özelliği yok. Küçükler içinden geçiyor. Büyükler ise parçalanıyor. Girişte ilk 5 çıkıyor menüde ve sağ köşede de ilk 5 çıkıyor. Menü kısmında Show Names ile Control seçenekleri bulunuyor. Show names'den anlayacağınız üzere isimleri göster veya gösterme olarak seçiyorsunuz. Control'de ise 7 seçenek çıkıyor.
    Normal (Right) - Normal (Left) - Normal (Center) - Touch Drag - Drag Toward - Drag Away - Touch And Go

Normal = Butonlarla oynanıyor. Basılı tuttuğunuz butonun yönünde ilerliyor.
    Drag = Parmağınızın olduğu yere doğru hareket ediyor. Toward ileriye yönelik. Away ise geriye yönelik hareket ediyor.
    Touch = Son dokunduğunuz yere sonsuza dek gidiyor.

Ekstra olarak parçalanmada agariodan farklı olarak etrafa yem dağıtıyor bu yemleri toplamadıkça onları başkaları yiyor. Agarioda küçük parçaları kaçırabilirken Nebulous 'da o küçük parçalar olduğu yerde kalıyor ve sizden ayrılarak bağımsızlığını ilan ediyor.
    Bağımsızlığını ilan eden parçalar yiyiciden büyükse yiyici parçalara yem oluyor.

Oyuna Eklenenler
    1- Takımlı mod
    2- Avatar (ülkeler, gezegenler)
    3- show avatars seçeneği
    4- East Asia serverı
    5- Touch And Drag eklentisi R ve L olarak. Dokunduğunuz yerde yuvarlak şey çıkıyor dokunduğunuz yerden çeviriyorsunuz.

İNDİRME ADRESİ:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=software.simplicial.nebulous

şuanda appstore için nebulous isimli bir oyun göremedim. Yakında çıkınca güncelleyeceğim.
    Bakalım yeni güncellemeler ve aynı serverda oynama özellikleri gelecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz.

Oyundan Görüntüler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beatraax -- 2 Haziran 2015; 17:02:40 >

• Bir agar.io degil
  • Lol ve dota gibi oldu aynen ama agar gerçektende efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthrpc

Lol ve dota gibi oldu aynen ama agar gerçektende efsane

mobil olunca lol ve dota diye kapışmazlar :D
    uzay temasıda var daha değişik olmuş
  • Yahu cidden agar çok iyi. Ne zaman boşluk hissetsem aciyorum oynuyorum. Hele ki birbirini tanimadan arkadaslik kurmak yok mu, cidden cok iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah nickli birini görürseniz benim arkadaşlar
    feedleyin lütfen
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Agar.io Connecting Problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala oynayan varsa eklesin 335 lvlim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13426117 ıd

• Ben de 257 levelim. 2016da baya oynyıp 135 falan olmuştum gene başladım oyuna,sarıyo cidden.
  • musab.erdemir kullanıcısına yanıt
    Hâlâ oynuyor musunuz

• hala oynuyorum oyundaki kullanıcı adım 2thug. ekleyebilirsiniz, beraber tricksplit yaparız :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.