Bildirim
★★★ Agar.io Bot Kurulumu/Anlatımı ★★★
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yapana helal olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
Yapana helal olsun
Kodlar javascript zaten :D avatar ve imzanda var. -
Merhabalar,
Kanalınız hayırlı olsun efendim,
İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 8 Haziran 2015; 18:52:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlık ingilizce ama videonun tamamı Türkçe.
(Hakaret) detected
quote:
Orijinalden alıntı: The Mcp
Başlık ingilizce ama videonun tamamı Türkçe.
(Hakaret) detected
Youtube da genele hitap etmek için
En son haram olsun nickli kişi yiyor adamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 9 Haziran 2015; 10:52:14 >
Bi oyunun da mokunu çıkarmadan normalce oynasak. Hemen hile hurda..
quote:
Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası
En son haram olsun nickli kişi yiyor adamı
Videoyu bitirmek için kontrolü bottan çıkarttım ve kendimi yedirdim dikkatli bakarsanız. -
Oyunun tek amacı olan küçükleri yemeyide bota ibırakıyorsunuz ee ne zaman egleneceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenon -- 9 Haziran 2015; 10:56:34 >
Konun güncel kalsın diye yartışmaya girmeye çalışma
Oyundaki amaç 1. olmak değil ki eğlenmek kafa dağıtmak falan.Şahsen sıralamada en fazla 2. oldum fakat o pozisyonda hiç eğlenemedim.Ben büyürken eğleniyorum 2. veya 3. olunca 10. yu bulup feedliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası
Konun güncel kalsın diye yartışmaya girmeye çalışma
Saçmalıyorsun sen doğru olmayan bir şey söylemişsin, ben de doğrusunu söyledim sen yorumu yazdıktan sonra hauhaua bot çalışmıyor diye gülmüşsündür. Videoyu adam akıllı izleseydin orada kontrolü benim aldığımı anlardın. -
Aklıma gelmedi değil
Nick değiştirebiliyormuyuz
edit : launcher.user.js
i indirin ve Ctrl + F yaparak NotReally kısmın bulun , değiştirip js yi kaydedin tekrar mozilla dan açın tamamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 9 Haziran 2015; 11:05:47 > -
@Kemâncı Nick değiştirme illa ki vardır da ben bulamadım şimdilik. Bulunca konuyu güncellerim. Okuyanlar da yorum yapsınlar. İlk aklıma gelen oydu Denedim bot çalışmamaya başladı nick diye ctrl f yapman lazım not really kısmı yok.
@Ejderya. Sonsuza kadar bu botu kullanmayın zaten sadece belli bir büyüklüğe gelene kadarki zaman kaybımızı gidermesi için düşünülmüş. Şahsen ben normal boyutuma gelene kadar sıkılıyorum.
@Six_Strings Botun bu yeni versiyonunda launcher eklentisi sayesinde ölünce otomatik tekrar başlıyor script düzeyinde ise ismi değiştirince hata aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 9 Haziran 2015; 11:09:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâncı
Aklıma gelmedi değil
Nick değiştirebiliyormuyuz
edit : launcher.user.js
i indirin ve Ctrl + F yaparak NotReally kısmın bulun , değiştirip js yi kaydedin tekrar mozilla dan açın tamamdır
oyun sırasında değişmiyor ama öldüğünüzde gelen pencerede değiştirebiliyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: MAXSTAR
@Kemâncı Nick değiştirme illa ki vardır da ben bulamadım şimdilik. Bulunca konuyu güncellerim. Okuyanlar da yorum yapsınlar. İlk aklıma gelen oyduDenedim bot çalışmamaya başladı nick diye ctrl f yapman lazım not really kısmı yok.
@Ejderya. Sonsuza kadar bu botu kullanmayın zaten sadece belli bir büyüklüğe gelene kadarki zaman kaybımızı gidermesi için düşünülmüş. Şahsen ben normal boyutuma gelene kadar sıkılıyorum.
@Six_Strings Botun bu yeni versiyonunda launcher eklentisi sayesinde ölünce otomatik tekrar başlıyor script düzeyinde ise ismi değiştirince hata aldım.
Hocam Launcher.js yi kurmadan denemek gerekiyormuş eklentiyi kaldırınca düzelir
Hocam bide Not diye de aratın daha iyi sonuç alırsınız (tabiki yine launcher.js de)sonuç ayni ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 9 Haziran 2015; 12:12:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Chrome'da olmuyormu tampermonkeyden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X