Şimdi Ara

Ağaoğlu Maslak 1453 Fiyat Listesi Açıklandı.Millette ne para var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Beyler biz 1453 den 3 tane ev aldık yaklaşık 2.5 trilyon tuttu faizli filan aylık 30 bin lira ödeyeceğiz evler için daha şimdiden kiracı bulduk ve sözleşme imzaladık biri aylık 30 bin diğerleri 15 bin totalde 60 bin kira yarısı borca yarısı bize geliyor ayda 0 dan 30 bin tşlkazanıyoruz anlayacağınız kira kontratlarıda 2 senelik

evler 2015 teslim deniyor, 3 yıl sonra oturacağı eve kira vermeye başlayan kiracı nerde görülmüş?

ayrıca 30000 lira aylık kirası olan türkiyede bir daire gösterebilir misin? 30bin lira kira mı olur

aylık 30 binlira kira verecek adamın 30 bin lirada kendine geliri olur 60 bin geliri olan adam neyse devamını söylersem ban yerim

• O kadar agaca sadece para kazanmak için kesti ve istanbul hayatının 100 yilini aldı.
  • Bunlar sıradan bunları herkes koyuyor benim fiyatım işte bu
  • Milli ve manevi duygularla yapılan reklamlar la dikkat çekiyor insanları mutluluk vermekten başka amacı olmayan bir Robin Hood imajı sergiliyor ama tüm konut projelerinde bırakın orta geliri orta üst düzeyin bile sahip olamayacağı fiyatlarla daire satıyor tamam sat ticaret bu ama madem sen insanların mutluluğunu düşünüyorsun birazda orta ve alt gelir grubunu düşün süper lüks yapma ama nitelikli olsun 100-150 bin lira arasında konut yap senin sadece üst gelir grubunu değil orta gelir grubunu da düşündüğünü görelim. Bu Ağaoğlu reklamına uyuz oluyorum arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

55m2 ev 270bin lira o daireye o parayı verenin aklına şaşayım.

Ona o parayı vereceğime 160 m2 iki katlı prefabrik ev alırım 50 000 e

http://www.prefabrikevfiyatlari.com/ikikatliprefabrikev.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Sanırım mahkemelikmiş bu...
    Yerin altına fazla kat mı ne yapmışlar

Daha hafriyatı bitmedi katları nezaman yapmışlar?

• kim bilir neye karşılık o güzelim ormanlar peş keş çekildi.

gerçi bilmeyen yktur heralde, 30 bin konut tamamlayan şirket 29 500 konuyu son 10 yılda tamamlamış. icraatlarının tamamı son 10 yıla yayılmış, ne ilginç bir tesadüf.

1 kuruş hakkım varsa, (ki var) verdiğim vergiler vs. zehir zıkkım olsun, çocuklarından çıksın, gözleri ile görüp şahit olsun olan bitene de , ben naaptım acaba desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

55m2 ev 270bin lira o daireye o parayı verenin aklına şaşayım.

Ona o parayı vereceğime 160 m2 iki katlı prefabrik ev alırım 50 000 e

http://www.prefabrikevfiyatlari.com/ikikatliprefabrikev.html

Bu evleri alanlar zaten parayı eve değil markaya veriyorlar. "Benim maslak 1453 de evim var" demek için alınıyor. Bunun, maliyeti 20 lira olan ayakkabıya sırf markası yüzünden 150-200 lira vermekten hiç bir farkı yok. Sen 50 bine prefabriği anca köyünde yaparsın, öyle bir yerde prefabrik yaptırman için en az 1 milyon da arsasına vermen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
    Bu evleri alanlar zaten parayı eve değil markaya veriyorlar. "Benim maslak 1453 de evim var" demek için alınıyor. Bunun, maliyeti 20 lira olan ayakkabıya sırf markası yüzünden 150-200 lira vermekten hiç bir farkı yok. Sen 50 bine prefabriği anca köyünde yaparsın, öyle bir yerde prefabrik yaptırman için en az 1 milyon da arsasına vermen lazım.

Aynen insanlar fena halde marka fanatizmine tutulmuş bu telefonda, futbolda, giyimde, evde her şeyde kendini belli ediyor aman diyim uzak olsunlar.

Evet orasıda var prefabrikte göründüğü kadar ucuz olmayabiliyor arazi yoksa.

• Tanıtımı böyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Bu proje için 320.000 ağacın kesileceğini biliyor muydunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anemi67

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Beyler biz 1453 den 3 tane ev aldık yaklaşık 2.5 trilyon tuttu faizli filan aylık 30 bin lira ödeyeceğiz evler için daha şimdiden kiracı bulduk ve sözleşme imzaladık biri aylık 30 bin diğerleri 15 bin totalde 60 bin kira yarısı borca yarısı bize geliyor ayda 0 dan 30 bin tşlkazanıyoruz anlayacağınız kira kontratlarıda 2 senelik

Hacı oradan ev aldığına dair bir belge gösterir misin ? Hani no ss no güven diyor forumdan diğer arkadaşlar.

Tamam dostum şimdi babamı arıyorum bakırköydeki iş yerini bırakıp nişantaşını gelecek kasadan tapuları alıp bende sana ss koyacam bekle çok merak ediyorsan iş yeri adresini veriyim bi çayımızı içersin hemde tapu görürsün

Çok güzel kafan varmış yazdıklarından bunu anladım.

@Uygx yaşadığın gecekondu 2göz bile değildir. çık şimdi o internet cafeden evine git.

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsd

1+0 sıfır daire nasıl oluyor

salonu yok heralde :D

Stidyo daire mutfak salon bir arada gibi birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

quote:

evler 2015 teslim deniyor, 3 yıl sonra oturacağı eve kira vermeye başlayan kiracı nerde görülmüş?

ayrıca 30000 lira aylık kirası olan türkiyede bir daire gösterebilir misin? 30bin lira kira mı olur

adam 30 bin niye kiraversin ki mal mı alır senin gibi 3 daireyi oturur

• Ev dedigin 4+1 olur ona da 1.3M verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

Orijinalden alıntı: anemi67

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Hacı oradan ev aldığına dair bir belge gösterir misin ? Hani no ss no güven diyor forumdan diğer arkadaşlar.

Tamam dostum şimdi babamı arıyorum bakırköydeki iş yerini bırakıp nişantaşını gelecek kasadan tapuları alıp bende sana ss koyacam bekle çok merak ediyorsan iş yeri adresini veriyim bi çayımızı içersin hemde tapu görürsün

Çok güzel kafan varmış yazdıklarından bunu anladım.

@Uygx yaşadığın gecekondu 2göz bile değildir. çık şimdi o internet cafeden evine git.

Senin toton iyi kalkmış. Sen kimsin ki adama hakaret ediyorsun gecekondu vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Bu proje için 320.000 ağacın kesileceğini biliyor muydunuz ?

Hocam saydın mı 320.000 ağacı tek tek. Yani sağdan soldan bir yazı okuyor veya görüyorsunuz sonra gelip foruma yazıyorsunuz. varyap Meridian içinde bilmem kaç bin ağaç kesilcek dediler adam bildiğin otsuz tepeye yaptı çıktı koskoca binaları. bu projenin yapılcağı yeri biliyorum ağaçlık bir yer fakat 320.000 ağacın kesileceğini kesinlikle zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Senin toton iyi kalkmış. Sen kimsin ki adama hakaret ediyorsun gecekondu vs?

gariban dedected
    "zenginin parası züğürdün çenesini yorar" sözünün tescilli örnekleri olmayın.
  • Agaclari kesti su anlasma ile kestigini biliyorum ; oradaki tum agaclarin bakimini yapicak ve kestigi agac kadar fidan dikicek anlasma bu sekilde (diye biliyorum)

Ayriyetten adam yapmis ne destegiyle yapmis nasil yapmis bunlari konusmanin manasi yok adam yapiyor ve en onemli nokta su adam daha proje ortada yok iken verdigi kokteylide 951 tane konut satiyor bu sunu gosteriyor adamin guvenilir oldugunu ve yapip satiyor parasini da kazaniyor hani burada konusmusuz etmisiz hic bir onemi yok

• oha oha oha

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.