Bildirim
Agamemnon 48 level sağlam çar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne kadar istiyorsun allah aşkına bu çara :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ever think of me 4
ne kadar istiyorsun allah aşkına bu çara :)
Kötü çar mı şimdi öyle dedin.
_____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
ŞU AN METİN2 PİYASASINDA EDERİ BOŞ HESAP DEĞERİ + 25-30 TL _____________________________ -
birader canını sıkmak gibi olmasın da bunu 5 liraya satamazsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_78506306/tm.htm]
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
-
Benim arkadaş geçen ay 70 lvl 39 ort kdp li zihinsel çarı başka bir arkadaşa 50 liraya zar zor sattı agamemnonda yine bunu kimse almaz zaten o da bana yakınıyo şimdi keşke almasaydım serverda hayat yok bomboş diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 13 Şubat 2014; 20:03:09 >_____________________________ -
konuyu gördüm dedim bi bakayım efsunludur heralde bi girdim bu ne ya
sağlam çar
_____________________________ Ryzen 5 3600 / Thermaltake TH240 / Msi B450 Tomahawk Max / Gigabyte Aorus RTX2060Super / XPG Gammix D10 2x8 3000MHZ / Adata SU630 480GB / Samsung 970 EVO 500GB / FSP Hydro K700 80+ Bronze / Dark Guardian / Asus Tuf VG27VQ / Corsair HS70 / Asus Rog Strix Scope Blue Switch / Logitech G502 Hero / Monster Pusat GamePad / Logitech Z533
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler