Şimdi Ara

Agalar Logaritma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanka çalışamıyom masa başına logaritma çalışmaya gelmeye korkuyom çünkü yapamıyorum nasıl çalışayım
  • bakayım kanka ben de ordan izledim de baştan sarayım en iyisi bu gece hallolması lazım o konunun bir şekil 3-4 saat verelim belki olur
  • Dostum Eyüp B güzel anlatıyor youtubta. Konuyu iyice mantığiyla anladikca 345 zor geliyorsa daha bir kolay kaynaktan çöz varsa . Bu işin sırrı çok çözmek. Ugrasacaksin zamanla oturur . Kolaydan zora gitmek faydalı olabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    sonuç yayınlarının logaritma fasikülü var oradan gitmeyi deneyeyim eyüp b dinledikten sonra çok uzun sürer mi eyüp b'den logaritmayı bitirmek
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Bol bol soru çözüp daha da önemlisi soru çözüm videoları izleyerek nasıl çözüldüğüne dikkat edin hocam. İlk öğrendiğim zamanlarda bende çok zorlanmıstım. Bol örneklerle pekistirdim. Baslarda karıstırmak yapamamak çok normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    çok teşekkkür ederim mesajın için kankam eksik olma bu gece son bir kez daha hakkıyla oturup bakacağım olmazsa da kader utansın
    Rica ederim hocam, basarılarr. 🙋🏼‍♀️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edem rehber mattan izle kuralları bir kağıda geçir tekrar et bir kez sonra test çöz çapın fasikülü var ben onu çözdüm üstüne bilgi sarmal çözdüm denemelerde genelde yapıyorum
    ilyas hoca iyi anlatmıştı
  • abicen kullanıcısına yanıt
    anladım kadam açtım şimdi 3 saatte hallederim videoları sanırıım sonra dediğin gibi yaparım
    Biraz uzun sanırım detaylı anlatıyor bakarsın videolara uzun gelirse başka bir kanaldan denersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Naptın hocam hallettin mi logaritmayı
  • BACI ZIBARTAN kullanıcısına yanıt
    bi tık daha iyi kanka
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.