Şimdi Ara

Ağ Yazıcısına bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptop ile ağ yazıcısına bağlanmaya çalıştığımda bu problemi alıyorum.
    Ağ Yazıcısına bağlanma sorunuAğ Yazıcısına bağlanma sorunu

Yazıcılara bağlanmaya çalışan laptop windows 10 pro 64 bit. tüm güncellemeleri mevcut. bu laptop ile birden fazla ağ yazıcısına bağlanmayı denedim. ağ yazıcılarının marka modelleri ve ağ paylaşımı yapan bilgisayarların işletim sistemlerinde farklılıklar mevcut.
    bir çok cihaz ile aynı işlemleri yaptığımda ağdaki yazıcılara sorunsuz bağlanıyorken sadece bu laptopta bağlanma problemini yaşıyorum.

denetim masası,aygıtlar ve yazıcılar, yazıcı ekle sekmesinden işlem yapıyorum. "Paylaşılan yazıcıyı adıyla seç" seçeneği ile ağdaki bilgisayarlar ve onlara bağlı yazıcılar çıkıyor . seçtiğimde aynı hatayı alıyorum.

TCP/IP adresi veya ana bilgisayar adı kullanarak yazıcı ekle seçeneği ile aynı sorunu yaşıyorum.

çalıştıra //bilgisayarIP ' si yazdığımda yazıcılar listeleniyor fakat yine aynı hataları alıyorum.

anlattığım yöntemler ile diğer bilgisayarlar istenilen bilgisayar yazıcısına bağlanıyor. fakat bu laptop bir türlü herhangi bir yazıcıya ağdan bağlanmıyor.

• Sorunu çözebildiniz mi üstad ben hala araştırıyorum ve bulamadım ağdaki yazıcılardan lazer olana bağlanıyor fakat barkod yazıcısına bağlanamıyor bir türlü yetersiz bellek diyor sürekli. Çıldıracam artık. Diğer bilgisayar ikisine de bağlanıyor fakat bu ısrarla barkod yazıcısına yetersiz bellek deyip duruyor.

• Admin CMD çalıştırıp...

Önce

net stop Spooler

Bekleyin kapansın, sonra...

net start Spooler

Bekleyin açılsın. Bir de öyle deneyin.

Ağ Yazıcısına bağlanma sorunu
  • Merhaba

yazıcının bağlı olduğu bilgisayarda ve yükleyeceğiniz bilgisayarda şu reg kaydını girip restart edip deneyin

“HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Print” anahtarına gidin ,

“RpcAuthnLevelPrivacyEnabled” adlı yeni bir DWORD-32 bit değeri oluşturun ve değerini 0 olarak ayarlayın.

• onurgurler0 O kullanıcısına yanıt

malesef hiç bir detayı hatırlamıyorum Ağ Yazıcısına bağlanma sorunu üzerinden baya zaman geçmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.