Şimdi Ara

ağ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk başta bizde bir şimdi iki pc var bide usr 9105 modem var ikinci pc yi yeni taktığımızda modeme ağıda görüyodu internetede bağlanıyodu

şimdi 2.pcye format attık interenete bağlanıyor ağıda görüyor ama bilgisayarlar ağdan birbirlerine giremiyor
    şifre istiyor ama biz şifre falan koymadık bütün payalaşımlar tam acık

işletim sistemi windows xp proff
    modem usr 9105

yardımcı olursanız sevinirim........

• format attıktan sonra önceki kurulu ağ ayarları gider Sen ev veya küçükiş yeri için ağ kurmalısın öyle bir seçenek olması lazım tam olarak yerini söyleyeyim:
    ağ bağlantılarına gir sonra soldaki menuden "Ağ bAğlantılarını Görüntüle" de oradan da açılan sayfada ağ bağdaştırıcını seç ve yine soldaki menuden ev veya küçük işyeri ağı oluştur de adımları takip et snrm bu sorunu çözecektir!!!
  • ya sıfırdan o dediklerini yaptım yine olmuyor yine şifreyi istiyor sanırım biryeri atlıyorum

yardım eden yok mu yav?
  • hala yok mu? bekliyorum
  • workgroup ismini degistir ayni olsun. yine olmazsa, modem ayarlarini degistirmissinizdir. orada bir secenek vardi saniyorum.
  • calışma grupları zaten aynı
  • arkadasım aynı sorun bende de var ve hala bir çözüm bulamadım...Nasıl böyle birsey loluyor anlamıs değilim..Eger bir çözüm bulabilirsen banada haber verirmisin..Yeniden win kurmak dısında tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC-Modem Bağlantı Kopma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam bulursam veririm kafayı yicem ya denemediğm sey kalmadı
  • YOKMU yardım eden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.