Şimdi Ara

Ağ Kontrol-Yönetim Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş, interneti aradım ama istediğimi bulamadım. Şöyle bir program bulmam mümkün mü?

Aradığım şey biraz da güvenlik duvarı gibi bişey. Bu program benim iznim olmayan bütün bağlantıları engellicek.
    İşin aslı şu: teli pc ye bağlayarak 0.facebook'a giricem, ama tabi win, antivir vb. programlar güncelleme amaçlı int bağlanıyor kontörümü yiyor.

İzin verilen site olarak 0.facebook.com u giricem, diğer tüm bağlantıları engellicek?

• Yanlış bilgilendirme olmasın, yıllar önce "zonealarm" diye bir program kullanıyordum, hatırladığım kadarıyla, onda internete bağlanmasını istemediğiniz programların izinlerini kapatıp, istediğiniz programın internete bağlanmasını sağlayabilirsiniz...
  • Kardeş bilgin için saol. şuan indiriyorum da, 50 mblik büyük bir güvenlik duvarı yazılımına benziyor, umarım, dediğim gibi, sadece istediğim site dışındaki bağlantıları engelleyebilirim
  • kardeş bu progragmı yükledim ama dediğini gibi bir engellme ayarı bulamadım. Program haldırılara kaşı koruma yapana bir güvenlik duvarı yazılımı
  • Programın içerisinde kontrol ederseniz ben öyle bir arayüzün olduğunu hatırlıyorum...

Mesela ben gereksiz olmasın diye windows güncelleştirmelerini güvenlik merkezinden kapatmıştım, sonra flash'ın reader'ın güncelleştirmelerini o program aracılığıyla kapatmıştım, oyunların izinlerini ayarlayıp, "bağlanmak istediğinde sor" şeklinde ayarlamıştım.

Hani biraz kurcalamanız gerekebilir ama ben kullanırken böyleydi. Şu an başka bir sistem kullandığım için deneyemiyorum...
  • Kardeş, girip çıkmadığım ayarı kalmadı,
    dediğin gibi engelleme yerleri falan var da, çok karılık bi güvenlik duvarı yazılımı o.
    Daha basit bişi arıyorum.
    Onu yükledikten sonra, bazı şeyleri engelliyim derken firedox tan inte giremedim :D
  • net limiter diye eskiden kullandığım bir program vardı, işini göreceğni tahmin ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağ Yönetim Programı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aradığım gibi basit bir progmram beziyor bakıyım bi. saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.