iMpuls tüm değişiklikler iptal. yani save edilen ler az kalır :)) denemdim ama ben bulaşan virusun restart edince iptal olacağını düşünüyorum olabilirmi acaba? SmiLeY sağol kardeş serdarturconun yazdığını iyi okumamışım .serdarturco sanada sağol..
bu xp nin sistem geri yüklemesi gibi bişi o zaman!! e öyleyse haybeden program kuracağımıza bi sistem geri yükleme noktası oluştursak da bişi olduğunda geri alsak nasıl olur? aynı şey değilmi ??
öncelikle deep freez.. bilgisayar1n1za siz istemediiniz sürece a harbi bile kaydedilemez...
2. kay1t yapabilmek için.. ctrl +alt+ shift+f6 ya bas1n ve kurarken girdiiniz _ifreyi girin.. aksi takdirde kald1ramazs1n1z... an yeni_ versiyonunu tam bilmiyorum...
a yönetimi konusnda netsupport ta baya iyi .. ama radminin methi de iyi... deep freze nereden infirilecei hakk1nda bilgim tam larak yok. ama imesh ya da kazaadan kolayca bulunab,ilir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by polo6155</i> <br /> 2. kay1t yapabilmek için.. ctrl +alt+ shift+f6 ya bas1n ve kurarken girdiiniz _ifreyi girin.. aksi takdirde kald1ramazs1n1z... an yeni_ versiyonunu tam bilmiyorum... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Bilgisayarı restart etmeden olmuyor sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme