Şimdi Ara

Ağ bağdaştırıcısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop hp marka ve aylar önce windows 8.1 den 10 a geçtim.Birkaç aydır internet kopuyordu (wireless işaretinin olduğu yere sarı bir uyarı geliyordu mesela) bağlandıyı kes tekrar bağlan falan yapınca yada ağ bağdaştırıcısndan devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirince düzeliyordu.Laptopun yerini değiştirdiğimdede kopma oluyordu.Son birkaç haftadaysa durduk yere yada laptop 5 cm bile oynasa internet kopuyor ve hiçbir ağ gözükmüyor.Çözüm için tekrar tekrar restart atmam gerekiyor, bunu dışında ne denediysem bir faydası olmadı.Aygıt yöneticisi kısmında ağ bağdaştırıcıları sekmesinde Realtek RTL8723BE 802.11 Wi-Fi Adapter den kaynaklandığını farkettim.Ağ gittiği zaman bu ısım gözükmüyor yada aygıt çalıştırılmadı gibi birşey yazıyordu.İnternette aradım bir iki sitede drivertoolkit yada driverpack solution gibi programları indirdim onlardada ücretli özellik vs var yinede bazı işlemler yapılıyor ama sonuç olumsuz.Ne yapabilirim.

• Denetim Masası > Ağ Ve Internet > Ağ Ve Paylaşım Merkezi > Sorunları Giderin Bundan sonra ayarlar sayfası açılacak sorunları gider başlığı altında başlığın altında Internet bağlantıları seçeneği var.Ona tıkla ve altında çıkan sorun gidericiyi çalıştıra tıkla.Windows sorunu çözer.Eğer sorun düzelirse yazmayı unutma.Blogumda yayınlayacağım.
  • emsiledarl E kullanıcısına yanıt
    dostum aynı şey sağ alttan wifi işaretine sağ tıklayınca sorunları gider den yapılıyor zaten.Ama çözüm olmuyor.Şimdilik ha bire aç kapayla idare ediyoruz laptop sabit durmak zorunda bazen o bile yeterli olmuyor kopuyor kafasına göre.Birkaç sürücü indirip yükledim ama doğru sürücümü emin olamadım çözüm henüz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ''Bluetooth Denetleyici'' sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.