Şimdi Ara

AFTER EFFECTS REFERANS KAYNAK TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni kurulmuş bir üniversite topluluğuna üyeyim ve bu topluluğun birçok dalına ait sosyal medya sayfalarında profesyonel videolar hazırlamak istiyorum.

PS ve Flash üzerinde yeterli edinime sahip olmama rağmen hayatımın hiçbir anında yolum bu uygulama ile kesişmedi.
    Velhasıl bu konuda kendimi kişisel anlamda geliştirmek ve kendi kendime yetebilmeyi güvence altına almak istiyorum.
    Bilhassa bu uygulamada başarılı introlar hazırlamak, kendi kurgularımı oluşturmak ve amatör olarak gerçek bir profesyonel
    yetkinliği ile çalışmak istiyorum.

Bu konu üzerinde (AE) yeterli referansı bana her boş anımda sağlayabilecek ve bilgilerimi her an katlamama yardımcı
    olabilecek sağlam bir yazılı kaynağa ihtiyaç duyuyorum.

Bu nedenle:

• Spesifik herhangi bir başarılı yayın evi var mıdır?
    • Bu tarz yazılı kaynaktan çalışmak ve uygulamayı dar zamanlara sıkıştırmak teorik anlamda yeterli olur mu?
    • Yazılı kaynak ile videolu anlatımları kıyasladığımızda hangisi daha verimli olur?

öğrenmek isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fecitekme

Öncelikle herkese kolay gelsin.
    Yeni kurulmuş bir üniversite topluluğuna üyeyim ve bu topluluğun birçok dalına ait sosyal medya sayfalarında profesyonel videolar hazırlamak istiyorum.

PS ve Flash üzerinde yeterli edinime sahip olmama rağmen hayatımın hiçbir anında yolum bu uygulama ile kesişmedi.
    Velhasıl bu konuda kendimi kişisel anlamda geliştirmek ve kendi kendime yetebilmeyi güvence altına almak istiyorum.
    Bilhassa bu uygulamada başarılı introlar hazırlamak, kendi kurgularımı oluşturmak ve amatör olarak gerçek bir profesyonel
    yetkinliği ile çalışmak istiyorum.

Bu konu üzerinde (AE) yeterli referansı bana her boş anımda sağlayabilecek ve bilgilerimi her an katlamama yardımcı
    olabilecek sağlam bir yazılı kaynağa ihtiyaç duyuyorum.

Bu nedenle:

• Spesifik herhangi bir başarılı yayın evi var mıdır?
    • Bu tarz yazılı kaynaktan çalışmak ve uygulamayı dar zamanlara sıkıştırmak teorik anlamda yeterli olur mu?
    • Yazılı kaynak ile videolu anlatımları kıyasladığımızda hangisi daha verimli olur?

öğrenmek isterim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Güzel akademik bir soru olmuş:)

Ama eğer ben yapmak istediğiniz işi tam anladıysam size lazım olan yazılım pek AE değil gibi. Ha çok yaratıcı bir intro yapmak için gerekebilir ama AE'de kurgu yapmak çok zahmetli bir iştir. O yüzden size daha çok bir kurgu yazılımı lazım.

Piyasada çok yazılım var ama ben kendi kullandğım premiere'yi ve final cut pro'yu önerebilirim, tabi mac'iniz var ise. Ki final cut zaten tek başına birçok efekt ve combotising işinin altından rahatlıkla kalkabiliyor.

Fotoşop+flash+premiere kullanarak bir çok şey yapabilirsiniz. Premiere için en güzel kaynak youtubede barış özcan'ın derslerinde

Yok ben AE istiyorum diyorsan da kaynak medyasının türü sadece senin keyfine kalmış ben açıkcası kitabı da videoyu da deneme yanılma yöntemini de severek kullanıyorum.

Vidobu genel eğitim için çok iyi bir site ama AE konusunda bana açıkcası zayıf geldi.

Kitap için çok iyi diyebileceğim bir kaynak da yok. ama şu ürün bende de var. Giriş için yeterlihttp://www.kodlab.com/BookDetail.aspx?ID=2782

Bu kitapla girip youtube videolarıyla gitmen gerekebilir. Daha sonra bütün AE'cilerin ağababası Andrew kramer ile tanışabilirsin.http://www.videocopilot.net/

Özellikle motion graphic konusuna merakın varsa bana da danışabilirsin. Dilim döndüğünce yardımcı olurum.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 30 Ekim 2016; 2:51:04 >

• feylosoft kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, çalışmalarınızı gördüm ve tavsiyelerinizi tek tek not ettim.
    inşallah sizin kadar muktedir olabilirim bu konu üzerinde. sizi takipte olacağım.
  • Estağfirullah tabi ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.