Arkadaşlarım fotoğraflarda gördüğünüz hataları alıyorum. Bunların haricinde Photoshop autocad 3ds max gibi programlar sorunsuz açılıyor. Ancak after effects hem cc 2014 sürümü hem de cs6 sürümünde kırmızı çarpı işaretli olan hatayı alıyorum Sarı ünlem işaretli olan hatayı da maya 2016 programından alıyorum. Bunlara ek olarak Windows deneyim dizininde grafikler ve oyun grafikleri kısmındaki puan driverı güncelledikten sonra düştü. İnternette neredeyse 1 haftadır bakmadığım yer kalmadı bir çok şey denedim problem değişmedi Ekran kartı driver güncelledim olmadı, k-lite codec pack yükledim olmadı. 3d ayarlarıyla ya da ekran kartı optimizasyonuyla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Ekran kartını güncellemeden önce cc 2014 açılıyordu ama ekran kartını görmüyordu 3d hataları veriyordu. Format atamam başka çözüm yöntemleriniz varsa, bilgili abilerimiz yardımcı olursa çok sevinirim.
Sistem bilgisini de yazayım : Win 7 64 bit - 6 gb ram - 1 gb EAH 4670 ekran kartı - intel E5200 işlemci (2.50 den 3.00 overclock lu) - Msi g41m-p33 combo anakart