Şimdi Ara

Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aerocool XPREDATOR - White Edition Full Tower Kasa [Sıfır]

Hiç kullanılmamıştır. Kutusundan sadece kontrol amaçlı çıkarıldı. Kesinlikle montaj yapılmadı. Üstündeki jelatinlerine kadar herşeyiyle sıfır şekilde durmakta. Faturalı, garantili sıfır üründür (Teknobiyotik / Akortek Bilişim).

Sıfır olduğu için fotoğrafını çekmeye gerek duymadım.

Kasanın tüm detaylı özellikleri:http://www.aerocool.com.tw/chassis/pgs/pgs-b/161.html

Detaylı tanıtım videosu:http://vimeo.com/51517636

İstanbul içi elden alışveriş mümkün, diğer tüm illere kargolanır.

Fiyat: 280 TL

Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]

Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]  Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]  Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]

Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]  Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]  Aerocool XPREDATOR Full Tower - White Edition [Sıfır]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 12 Mayıs 2013; 19:33:53 >

• takip
  • takip
  • takip
  • PM
  • pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarafıma rezerve edilmiştir,inşallah salı günü satış gerçekleştirilecektir.
    heriki tarafada hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @keteci66 için ayrılmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR 10GÜN OLDU KASAYI HAALA TESLİM ALAMADIM.BU SAATTEN SONRADA BEN ALMIYORUM
  • Şehir dışında ve yoğun olduğum için satışla ilgilenemedim malesef. Anca ilgilenebiliyorum bu ürünle. Bugünkü pm'lere cevap verseydiniz bekliyordum. Neyse sağlık olsun.

Satış devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 27 Mart 2013; 1:17:49 >
  • BEN SİZE CEP TELOFONUMU VERDİM Kİ ÇAĞRI AT BEN SİZİ ARAYIM DİYE.ERTELEDİNİZ ERTELEDİNİZ SONUNDA SIKIŞINCA
    BEN TELEFONUMU SATTIM DİYORSUNUZ.SATMADAN ÖNCE BENİ ARASAYDINIZ.
    ARKADAŞLARLA BİZ SENİN BÖYLE YAPACAĞINI BİLİYORDUK,BUİŞ NEREYE KADAR GİDECEK DİYE MERAK ETTİK.
    YOKSA İLK ERTELEMEDE VAZGEÇMİŞTİM.OKEY
  • Evet bazı aksiliklerden dolayı erteleme yapmak durumunda kaldım. Bunu size de belirtmiştim. Sıkışmakla alakası yok. Telefonumu da buradan sattım. Dükkanımda görebilirsiniz ilanı. Dün geleceğim dediğiniz için size adresime kadar detayları verdim ama cevaplamadınız.

Neyse olmadı işte bir şekilde uzatmaya gerek yok. Dediğim gibi satış devam ediyor. Almak isteyen arkadaşa aynı gün teslim yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 27 Mart 2013; 23:43:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • COK IYI FİYAT VE URUN İŞTEN CIKMASAYDIM ILK ALAN BEN OLUCAKTIM ŞANS İŞTE HAYIRLI SATIŞLAR. HOCAM...
  • PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.