Şimdi Ara

Aerocool Modern-V Fan Kontrolcü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni kasamda kullanmak istemediğim için başlıkta bahsi geçen fan kontrolcümü satmak istiyorum. Cihaz nasıl birşey derseniz; işte böyle birşey;

Aerocool Modern-V : Şık Göstergelere Sahip Kontrol Paneli
    Geçmişte çok fazla kendinden söz ettiren Gatewatch serisinin ardından Aerocool, Modern-V paneli ile karşınızda. Aerocool Modern-V kontrol paneli bilgisayarınızın içerisinde bulunan fanların kontrolünü ve sıcaklıkların takibini büyük renkli LCD ekranı üzerinden sağlar. Geniş ekran üzerindeki renk kodlanmış şematik göstergeler sıcaklık ve fan okumalarını kolaylaştırmaktadır.
    AeroCool Modern-V üzerinde ayrıca alarm özelliği bulunmaktadır. Tehlikeli sıcaklıklara karşı programlanabilir alarm seviyeleri sayesinde bir donanımın sıcaklığı çok fazla arttığında sizi uyarır bu sayede sisteminizi sağlıklı ve güvenli çalışmasını sağlayacak şekilde yönetebilirsiniz.

Renkli LCD ve Şematik Göstergeler !
    Aerocool Modern-V kontrol panelinin renkli LCD ışıklandırması ve şematik göstergelere sahip. Renkli LCD ışıklandırması sayesinde bilgisayar içerisindeki bileşenlerin ayırt edilmesi kolaylaştırılmış, ayrıca bir kasa şeması ve içerisinde gösterilen bileşenlerle panelin kullanımı ve kontrolü oldukça rahat. Benzeri hiçbir kontrol panelinde bulunmayan bu özelliğin yanı sıra sıcaklıklar dijital göstergenin yanı sıra bir renk skalası üzerinden de gösterilmektedir.

4 adet 3-pin Fan Kontrolü / 4 adet Termal Sensör / USB ve Audio

Aerocool Modern-V kontrol paneli ile 4 adet fanı kontrol etme imkanınız var. Bunlar CPU, ekran kartı, sabitdisk ve sistem fanları olabilir. Panel üzerinde de hepsinin şematik gösterimi mevcut. Ayrıca kontrol ettiğiniz fanların soğuttuğu donanımlara da birer termal sensör bağlayarak anlık olarak sıcaklık takibi de yapılabilir. Bunlar hem dijital hem de sıcaklığa bağlı bir renk skalası üzerinde gösterilmekte. Kutu içeriğinden çıkan 3-pin uzatma kabloları sayesinde, kasanızın içinde panele uzak fanları dahi kontrol edebilirsiniz.
    Sıcaklık ve fan kontrolü sağlayan.

Teknik Özellikler

* Boyut: 2 adet 5.25" yuvaya monte edilir
    * Renk: Siyah
    * Işıklandırma: Renkli LCD
    * 4 adet 3-pin bağlantılı fan kontrol imkanı
    * 4 adet termal sensör ile farklı noktaların ısı takip imkanı

Evet arkadaşlar cihazımız budur. Fatura, garanti yok ama cihaz sağlam ve çalışır vaziyette. Ürünün sıfırı satılıyormu hala bilmiyorum ama ben 30 TL gibi uygun bir ücret istiyorum.

Her zaman olduğu gibi İzmir içi elden, İzmir dışı kargo ile teslim alarak kasanızı bu şık ürünle ödüllendirebilirsiniz.

Hepinize iyi forumlar, hayırlı alışverişler dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 4 Ocak 2012; 17:23:35 >

• shadow3804 nikli arkadaşımıza satılmıştır. İyi günlerde kullanması dileğiyle...
  • ne ara sattınız hocam neyse hayırlı olsun
  • Vallahi yaw Pm atiyordum Hesap bilgilerini verirmisin diye..
  • hakkatten iyi fiyatmış kaçırdık tüh :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.