Şimdi Ara

Aerocool KCAS PLUS 700W 80Plus Bronze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sinop İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aerocool KCAS PLUS 700W 80Plus Bronze Sertifikalı 58A Single Rail Güç Kaynağı

Ürünü 20 ağustosta 2019 hepsiburadadan aldım(satıcı:hepsiburada)garantisi faturası kutusu vs tam....Az kullnıldı temiz...

Eylül ayında kullanmaya başladım...Akşamları 2-3 saat kullanıyorum...Şimdi daha önce kullandığım psu çok sessizdi bu bana biraz ona göre sesli gibi geldi?Arkadaşlar falan sessiz dedi çıkan ses az da olsa rahatsız ediyor beni..gece aynı odada uyuyan biri duymaması lazım...Önceki psu göre daha sesli önceki 400 watt onun etkisi va rmıdır bilemiyorum...tabi önceki psu kullandığım kasa farklıydı yeni kasamda psu altta bölmeli alanda ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum...bu markaya da iyi demişlerdi önermişlerdi...Satıp değiştirme kararı aldım...İsteyene resim vs atarım watsaptan görüntürü ararız sesi falan dinler?Normal şartlarda rahatsız eden bir ses değil ama ben çok sessiz olsun istiyorum..

takasa açık?sıfır güç kaynakları ile çok sessiz olan takas edilir...üstü verilir..kule tipi kullanıyorum onunda sesi fazla gibi... sıvı soğutma sıfır ürünlerle takas düşünebilirim

satış beklemede iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UA57 -- 28 Mayıs 2020; 12:41:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.