Şimdi Ara

[.....AEO II Conquerors Online Senaryo Rehber....]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni öğrendiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yıllardır ekran kartı driverları, ve oyunlarla otomatik olarak yüklenip beni sinir eden hiç bi işe yaramadığım GameSpy Arcadenin aslında çok işe yaradığını anladım.
    Gamespy'ın oyunlara özel chat kanalları sayesinde diğer oyuncularla maç yapabiliyorsunuz. Her dk yeni bir server açılıyor gerçekten çok rağbet var.

Öncelikle age of empires ek paketinin kurulu olması ve 1.0c versiyonu olması lazım. Eğer bunlara sahip değilseniz aşağıdaki linkten herşeyi bi seferde kurabilirsiniz 235mb

http://aoe.wippiespace.com/lol/Age.of.Empires.II.with.The.Conquerors.Expansion-DigitalZone.exe

oyunu kurduktan sonra gamespyı aşağıdaki linkten kurun.

http://arcadedl.gamespy.com/software/install/ArcadeInstallFull205RC1-google.exe

sonra programı kurup bir hesap açın. hesabı açtıktan sonra login olup pc'nizdeki oyunları taratın zaten karşınıza çıkcak bu seçenek. Daha sonra yanda pcnizdeki oyunların logoları belirecek oradan AEO II Conquerors u seçip my lobby'e tıklayın.

chat kanalı gibi bir sayfa açılcak orda bir sürü ip adresi ve yanında cbf, rambit td, dm, nomad gibi açıklamaları var.

dm: deathmach,
    nomad: oyuna 3 işciyle başlayıp istediğiniz yere town center kuruyosunuz
    rambit td: bilgisayara ve zamana karşı oynanıyor kıyıya sürekli sur çekiyosunuz ve gelen düşmanları öldürmeniz gerekiyor.

CBF: benim en sevdiğim senaryo arena tarzında bi harita var 8 kişilik. herkese 7 kale ve sınırsız kaynak veriliyor. Shift + T kombinasyonu ile hızlı bi şekilde adam basıyorsunuz. 600 adam öldürünce çağ atlıyorsunuz ve size bir vilager veriyor onla town center kurup gelişmeye başlıyosunuz.

bikaç ayrıntı belirteyim. servera bağlandığınızda kafanıza göre renk ve takım seçmeyin renkler 1-2-3-4 die sıralı bir şekilde seçilmeli ve takımlar 1-1-1-1-2-2-2-2 olmalı yok ben yapmam diyorsanız atılırsınız :)

Önemli: Serverlara bağlanabilmeniz için 2300-2400 arası ve 47624 portunu açmanız gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black Desert Online REHBER
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.