Bildirim
Advancensar(Support) - Stream [Offline] (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwell
No cam no güven
Belirli bir izleyiciye ulaşırsa alırım np
_____________________________ -
Yayın online, birazdan team ranked başlıyoruz.Takım şuanda diamond 3 _____________________________ -
Bende takibe aldım.
_____________________________ Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin. -Tenzin Gyatso -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Bende takibe aldım.
nick ne önder abi benim yayınada gelion galiba arada_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Mod olmak isteyen arkadaşlar twitch nickinizi de yazarsanız güzel olur
Bu arada akşam 10 gibi muhtemelen team rank'e başlarız.
benide mod yapsana
Nick:Kenko6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leivanes -- 20 Ekim 2014; 18:41:10 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Bende takibe aldım.
nick ne önder abi benim yayınada gelion galiba arada
Gizli userim arada trollük yapıyorum
_____________________________ Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin. -Tenzin Gyatso -
Çok tartışmayın _____________________________ || AMD Ryzen 5 2600 3.9Ghz || Asus B450 Tuf Pro Gaming Anakart || Asus ROG Strix Geforce GTX 1660 Ti OC || Samsung 860 EVO 1 TB Solid State Drive || Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3000MHZ @ 15-17-17-35 RAM || Corsair VS550(2018) 550W PSU || Corsair Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass Kasa || Aoc E2262VW 21.5'' 60 HZ Monitör || Logitech G303 Daedalus Apex Gaming Mouse || LG 32LB652V 32" 3D Smart LED TV || TP-LINK TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB || -
up _____________________________ -
Yayın başlıyor, sıradayız. _____________________________ -
Get flwd son
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 22 Ekim 2014; 22:07:41 >_____________________________ -
Duoq atıyoruz, yayın açık
_____________________________ -
Up _____________________________ -
Yayın devam ediyor, ilk oyun support alamadım ama 2. oyun alabildim en azından
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki