Şimdi Ara

Advanced-SystemCare7.3.0.456 türkçe Bakım Onarım Güvenlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Advanced-SystemCare7.3.0.456 türkçe Bakım Onarım Güvenlik

Advanced-SystemCare7.3.0.456 türkçe Bakım Onarım Güvenlik

Advanced SystemCare PRO’yu kullanarak, bilgisayarınızın bakımını çok kolay bir şekilde bir kaç tıklamayla yapmanız mümkün hale geliyor. Programın sağladığı otomatik bakım araçlarının temel işlevleri spyware koruması, gizlilik koruması, performans ayarları ve sistem temizleme kapasitesi gibi pek çok alanda yer alıyor.

Özellikle bilgisayarınızda nereden geldiğini bilmediğiniz dosyalara sahipseniz, sebebi belirlenemeyen performans düşüklükleri seziyorsanız ve uzun zamandır iyi bir bakım yapmadıysanız programı denemenizi öneririm.

Ayrıca bilgisayarınızı kullanarak internette gezerken bıraktığınız izleri otomatik olarak temizleyen program kişisel gizliliğinizin korunmasına da yardımcı oluyor.

Programın içerisinde 20’den fazla bakım aracı bulunuyor ve dilerseniz hepsini dilerseniz de teker teker deneyebiliyorsunuz. Bilgisayarınızın arka planında sessizce çalışan uygulama hem az sistem kaynağı tüketiyor hem de herhangi bir rahatsızlığa sebep olmuyor.

Boyut: 36,8 MB
    Dil: Multi Language (TR)
    Kullanım: Full Sürüm
    MD5: 595524650EA5708414888CE691BC608E
    Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1
    [x86 & x64]

http://turbobit.net/zaraqtzr9h48.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalesek -- 7 Temmuz 2014; 2:48:04 >

• aynı konuyu 2 kere actım bunu silmek istiyorum ama bulamadım nereden silineceğini bi diyiverin arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.