Şimdi Ara

@@ADVANCED SYSTEM OPTIMIZER@@ bu kadar özellik başka yerde yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ADVANCED SYSTEM OPTİMİZER

Bu kadar özelliği başka programda bulamayacağınızdan eminim tam bir genel sistem programı.

Nerdeyse piyasadaki tüm genel sistem programlarının yaptığını bu programın içinde bulabilirsiniz neyse fazla geyik yapmadan aşağıda resimleriyle anlatmaya çalışayım.

İşte programımızın arayüzü oldukça kullanışlı ve basit.

işte programımızın ilk özelliği;
    Oldukça hızlı ve güvenilir bir şekilde bilgisayarınızda ki gereksiz dosyalarınızı silebileceğiniz benim en çok kullandığım özelliği.Aynı zamanda internet temizliğinde bile sadece gereksizleri siliyor.Next tuşuna basarak ileride size hangi tip dosyaların silinip silinmemesi ile seçenekler çıkar eğer ingilizceniz varsa okuyup kendiniz isteğinize göre ayarlayabilirsiniz yada bırakın sadece programın seçtikleri kalsın (bece yeterli) ve en sonunda nasıl silineceğini soruyor size burada ise direk silme veya geri dönüşüm kutusuna göndererek silme seçeneğinden silebilirsiniz.Hergün en az bir kere yapmanızı tavsiye ederim.

ikinci özelleğimiz ise;
    Bilgisayarımızdaki hatalı dosyaları bulup düzenleyen ve güvenli bir özellik.bu özelliktede yine aynı şekilde size hangi dosyaların düzenlenip düzenlenmeyeceğini soran bölüm var ben yine direk programın seçtiklerini aynen koyup geçiyorum isterseniz siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Hergün en az bir kere yapmanızı tavsiye ederim.

üçüncü özelliğimiz;
    Bilgisayarımızın açılışında hangi programların bilgisayar açılışı ile birlikte açılıp açılmayacağını ayarlayabileceğimiz bi özellik ve bilgisayar açılışını her kullanıcıya göre ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz .

dördüncü özelliğimiz ise;
    bilgisayarımızda ram kontrol özelliğidir.bununla ramlarımızda ki gereksiz yere yer kaplıyan bölümleri kendi temizliyor ve ramlerimizden daha iyi performans sağlıyor.

beşinci özelliğimizde;
    Yine bir registry özelliğidir ve kesinlikle kullanın yalnız start tuşundan önce kullandığınız bütün programlarınızı kapatmanız sisteminiz için iyi olacaktır.

altıncı özellimiz ise;
    oldukça kapsamlı bir optimizedir yani bilgisayarımızın hemen hemen her yerinin ayarlarını buradan yapabiliriz.aşağıda ki resimden hangi bölümlerin ayarlarını yapabileceğinizi görebilirsiniz.

yedinci özelliğimiz ise
    bilgisayarımız ile ilgili bütün özellikleri buradan kısaca ulaşabiliriz ayrıca görev yöneticisinin gösterdiği bilgilerin tamamını daha kapsamlı bulabilirsiniz.

sekizinci özellik
    bu bölümde ise bilgisayarımızın içinde ne tür dosyalar var kaç tane ve ne kadar yer tutuyorlar yüzdeleri gibi benzeri şeyleri yazıyor.yani kısaca bilgisayarınızda ki tüm dosyaların bütün özelliklerini buradan bulabilirsiniz

geldik dokuzuncu özelliğe
    bu bölümde ise yine bilgisayarınızın sistemi ile ilgili ayarları var.system advi sorden bilgisayarınızdaki ekran koruyucu masaüstü resmi gibi ayarları yapabilirsiniz.system optimizerden bilgisayarınızın hangi performansta çalışmasını ayarlayabilirsiniz.internet optimizerden ise internet bağlantı hızını seçeneklerden bulup ayarlayabilirsiniz ve bu ayar internet performansınızı artıracaktır.

onuncu özeliğimiz ise
    yine çok güzel bir özellik.bu bölümde ise bilgisayarımızda ki istediğimiz uzantılı dosyaların hepsini kolayca temizleyebiliriz buna cookies gibi internetten bulaşmış bütün dosyalar dahildir

on birinci özellikte ise
    silemediğimiz dosyaları klasörleri ve hatta diskleri kolayca silebiliriz.

on ikinci özellik
    işte yine çok sık kullanacağınız bir özellik.sypware özellik oldukça hızlı(30 saniye sürmüyor) ve kaliteli bir syp temizleyicisidir az önce syware doctor ile tarama yapmıştım ve yalnızca bir tane bulmuştu daha sonra bununla tarama yaptım ve beş tane spy bir tanede key logger buldu kalitesini siz düşünün artık.

on üçüncü özellik
    çok kullanışlı bir ajandadır doğum günü gibi önemli günlerinizi not alabilirsiniz ve sizi istediğiniz tarih ve saatte de uyarma özelliği bulunuyor.

on dördüncü özellik (yarıladık)
    bu bölümde ise kullanışlı bir not defterimiz bulunuyor bilgisayarımızın sağ alt bölümünde ki simgesiyle çok kolay ulaşabileceğimiz yararlı bi özellik

on beşinci özellik
    bu bölüme ise bilgisayarımızda ki bütün medya dosyalarını ve resimlerimizi dosyalabileceğimiz,bilgisayarımızda kaç adet medya dosyası olduğunu belirten ve benim çözemediğim bi kaç daha özellik var.

on altıncı özelliğimizde ise
    bu bölümümüzde de oldukça işimize yarayacak işlevler bulunmaktadır.kısaca açıklamak gerekirse bilgisayarımızda istediğimiz an geri dönüşüm noktası oluşturabiliriz ve istediğimiz anda geri dönüşüm noktasına geri dönebiliriz.

on yedinci özellik
    bu özelikte ise en çok şifre koymaya çalıştığımız medya dosyalarımızı şifreleyebileceğimiz yeri görüyoruz.dosyamızı şifreledikten sonra bence en önemli özelliği ise diğer şifreleme programları gibi dosyayı açmaya çalıştığımızda şifre istemiyor yani yabancı biri dosyanın şifreli olduğunu anlayamıyor bu sayade şifrelediklerimiz masaüstünde bile dursa tehlike yok açmama tekniği ise dosyalar kesinlikle hiçbir oynatıcıda çalışmamasıdır tabi ki istediğimiz an şifremizi girip dosyalarımızı çalıştırabiliriz.bu özelik için ister sağ tıklayıp ulaşabilir ister program menüsünden ulaşabiliriz.

on sekizinci özellik ise
    yine çok kullanışlı bi özellik olan burada ise karşımıza klasik bir sistem yedekleme bölümü karşımıza çıkacak artı özellikleri ise isteğimize göre istediğimiz klasör,dosya,disk veya tüm harddiski yedekleyebiliyoruz.

On dokuzuncu özelliğimizde
    Program ekle kaldırdan kaldıramadığımız dosyalarımızı güvenli bi şekilde kaldırabiliriz.

yirminci özelliğimiz
    buradada kimisine göre ilaç gibi gelecek bi özellik bulunuyor bilsisayarınızdaki istediğniz programları blocklayıp çalışmasına izin vermeyebilirsiniz ve isterseniz yeniden çalışmasına da izin verebilirsiniz.

yirmi birinci özellik
    bu bölümde ise bilgisayarınızın kullanıcı hesaplarınızda ayarlarınızı değiştirebilirsiniz ve birçok windows ayarını kişiselleştirebilirsiniz

yirmi ikinci özelliğimiz
    bilgisayarımızdaki istediğimiz tip dosyaları yada hepsini çok hızlı bulabiliyor ve aynılarını bize bildirerek silmemize yardımcı oluyor mesala ben sadece gif dosyalarını tarattım 1500 e yakın gifin 800’e yakını aynıymış.

Yirmi üçüncü özelliğimiz ise
    Fazla anlatmaya gerek yok kısaca hatalı zip dosyalarımızı onarıyor yani yararlı bişi.

Yirmi dördüncü özelliğimiz ise
    İstediğimiz dosyaları istediğimiz sayıda parçalayabileceğimiz ve birleştirebileceğimiz güzel bir özellik.büyük boyutlu dosyalar için çok faydalı olacağını sanıyorum

Yirmi beşinci özelliğimizde
    Bu bölümde ise görev çubuğumuz haddin fazla şey ile dolduğun da yardıma koşuyor ve görev çubuğundaki istediğimiz sayfayı yada programı sağ alt köşeye koymamızı sağlıyor

Yirmi altıncı özellik
    Burada ise wallpaper ile ilgili istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz

yirmi yedinci ve son özellik
    bu bölümümüzde ise karşımıza icon managerimiz çıkıyo.bu özellikle iconlarımızı istediğimiz gibi değiştirebilir boyutunu ayarlayabilirsiniz.

özelikle 1,2 ve 5. kısımdakileri kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim

elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım umarım faydalı olur.bence daha uzun uzun anlatılması gerekirdi bu programın ama şimdilik yeter sorunlarınızı bu topiğe yazın yardımcı olmaya çalışayım

8.9 mb ve 30 gün deneme.
    program için aşağıdaki linke tıklayın

ADVANCED SYSTEM OPTİMİZER DOWNLOAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 7 Ekim 2006; 1:55:19 >

• tsk ler ama guvenılırmı bılemıcem ..
  • Gerçekten güzel bir programa benziyor.Sağol paylaşım için.

• quote:

Orjinalden alıntı: flyy

tsk ler ama guvenılırmı bılemıcem ..

ben bir senedir kullanıyorum ve henüz bi sorunla karşılaşmadım yani güvenebilirsin
  • paylaşım için sağol, optimizasyon için komple bi araç kullanmak iyi olucak bundan sonra
  • Emek vermişsin,teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

Orjinalden alıntı: flyy

tsk ler ama guvenılırmı bılemıcem ..

ben bir senedir kullanıyorum ve henüz bi sorunla karşılaşmadım yani güvenebilirsin

tsk ler ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok Güzel anlatım saol
  • 1-bu nasıl bir programdır.her şeyi yapıyor
    2-bu nasıl bir emektir.her şeyi anlatmışsın
    yarın bir gün bunu başka forumlarda görürsek şaşırmayın

teşekkürler
    indiriyorum hemen ve deniyorum
    sanırım crap cleanerin pabucunu dama atacak
  • bence en iyisi açacaksın regedit i kendin deneye deneye yapacan optimizasyonunu bana göre gerçek performans böyle çıkar tam benim istediğim gibi ben hep böyle yaparım tüm reg ayarlarımı yaparım sonra makine uçar. tavsiye ederim bu yöntemi tabi bilenlere...........
  • du merak ettım yuklıyım bı
  • arkadasım regedit de yaptığın su ayarları farklı bi konuda acıp bizlede paylasırsan cok yardımcı olursun diye dusundum
    quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

bence en iyisi açacaksın regedit i kendin deneye deneye yapacan optimizasyonunu bana göre gerçek performans böyle çıkar tam benim istediğim gibi ben hep böyle yaparım tüm reg ayarlarımı yaparım sonra makine uçar. tavsiye ederim bu yöntemi tabi bilenlere...........
  • iyi bir program ben 1-2 senedir kullanıyorum. bendeki 30 gün deneme sürümü idi. tarihi geri alırdım bu programı calıstıracagım zaman. daha sonra eski haline getirin cunku bu sefer virüs programları gaza geliyo out of date dio :)
    neyse iyi bi calısma olmus yeni başlayan arkadaşlara faydası olmustur umarım. tebrikler
  • hocam süper anlatmışsın eline sağlık ben tuneup kullanıyodum ama bunda çok daha fazla özellik var bide bunu deneyelim sağol
  • Dostum çok emek harcamışsın teşekkürler...
  • önemli değil arkadaşlar ben bir senedir kullanıyorum ve bu kadar özelliğe sahip olmasına rağmen hepsinin hakkını vererek yapıyor.yani şişirme bi program değil
  • ArşivLeyelim kalsın işimize yarar ;) sagol yinede
  • Bukadar emek bukadar özellik,bizdende tşk.
  • emeğine sağlık. gerçekten süper anlatmışsın.
  • uzun zamandır buraya bakmamışım

çoook geçte olsa, teşekkurler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.