Şimdi Ara

Advanced System Care Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bilmediğim bazı şeyler var da bunları acıklıga kavusturmamda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.

şimdi ben bilgisayarımda windows security essentials kullanıyorum.bunun yanında bir de ccleaner ve de malwarebytes antimalware programı kullanıyorum.benim sormak istediğim şeyse advanced system care hakkında.bu advanced system care i kullanırsam ccleaner la malwarebytes antimalware programlarının yerini tutar mı?advanced system care de spyware bulup silme özelliği varmış ancak bu malware le spyware aynı şey mi tam olarak bilmiyorum.eğer advanced system care kurarsam ccleaner a gerek kalmaz bunun farkındayım da malwarebytes antimalware i kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa silmem gerekir mi?

bir de google dan advanced system care i arattığım zaman bazı yerlerde pro versiyon full olarak link koymuşlar bu sanıyorum ki doğru değil.free olanı indirirsem işimi görür mü acaba?bi de free sini indirmek için sitesi iobit.com mu acaba.her programı kendi sitesinden indirmek gibi bir takıntım var da :) şimdiden teşekkürler kolay gelsin

• arkadaşlar kimse yardımcı olmıycak mı acaba?
  • advanced system care spyware özelliği çok zayıf basit spyları buluyor malwarebytes gibi baba bir programın yerini tutmaz windows security essentials gibi bir anlık virüs koruma yapan bir programın olması lazım zaten malwarebytes in anlık koruması yok tarattığın zaman buluyor ccleaner advanced system care nin yanında çocuk gibi kalır ama ikisini de kullan zararı olmaz free sürümünde regedit derin taraması ve sistem eniyilemede gelişmiş seçenekler yok diğer özellikleri aynı advanced system care spyware pro versiyonun ara sıra yasal kanpanyası oluyor 1 yıllık lisans veriyor ben aldım 2 yıldır yasal olarak kullanıyorum
  • bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.yani bu malwarebytes antimalware spyware leri de buluyor ve temizliyor mu?peki bu tür kampanyaları nasıl takip edebilirim.bi de free sürümde regedit derin tarama ve sistem iyileştirmede gelişmiş seçenekler yok doğru mu anlamışım acaba?
  • ben şimdi advanced system care i kurdum yalnız yüklerken bana bi kaç program indirip kuriyim mi gibi bişey sordu ben de tamam dedim ve iobit security 360, game booster, switch to gaming mode, smart defrag 2 ve free apps diye programlar yükledi acaba bunlar ne işe yarar kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz.eğer yaparsanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boodah

ben şimdi advanced system care i kurdum yalnız yüklerken bana bi kaç program indirip kuriyim mi gibi bişey sordu ben de tamam dedim ve iobit security 360, game booster, switch to gaming mode, smart defrag 2 ve free apps diye programlar yükledi acaba bunlar ne işe yarar kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz.eğer yaparsanız cok sevinirim

acıkcası hiçbir ise yaramaz hem demo hemde o seceneklerin hepsi zaten windowsun içinde mevcut.
    ama advanced system care progmını ayda bir calıstırman işini görür.
    malware olarak tavsiyem spyboot dan şaşmam.real time olrak koruma saglamıyor sanırım ama tara yada bagısıkla dediginde tüm bilinen malwareleri çözüyor.hemde ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorfa

quote:

ben şimdi advanced system care i kurdum yalnız yüklerken bana bi kaç program indirip kuriyim mi gibi bişey sordu ben de tamam dedim ve iobit security 360, game booster, switch to gaming mode, smart defrag 2 ve free apps diye programlar yükledi acaba bunlar ne işe yarar kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz.eğer yaparsanız cok sevinirim

acıkcası hiçbir ise yaramaz hem demo hemde o seceneklerin hepsi zaten windowsun içinde mevcut.
    ama advanced system care progmını ayda bir calıstırman işini görür.
    malware olarak tavsiyem spyboot dan şaşmam.real time olrak koruma saglamıyor sanırım ama tara yada bagısıkla dediginde tüm bilinen malwareleri çözüyor.hemde ücretsiz.

sağolasın bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.en iyisi ben onları kaldırıyım madem boşuna yer tutmasın.bi tek freeapps biraz güzel gibi geldi çünkü güncelleme gerektiren programları gösteriyo ve güncelliyo :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bir programı kurarken genelde yanında "şunu da kurayım mı?" diye soruyor.
    Ben bu tarz programlar kurarken ek programları kurmam.
    Zaten demo oluyorlar ve bir işe yaramıyorlar.

Antivirüs olarak kaspersky 2011 kullanıyorum.
    Yanında da spybot & destroy...

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

bir programı kurarken genelde yanında "şunu da kurayım mı?" diye soruyor.
    Ben bu tarz programlar kurarken ek programları kurmam.
    Zaten demo oluyorlar ve bir işe yaramıyorlar.

Antivirüs olarak kaspersky 2011 kullanıyorum.
    Yanında da spybot & destroy...

yani arkadaşlar spyware için ayrı bir program kurıyım di mi.cunku malwarebytes antimalware spyware bulmuyo yani spyware ile malware ayrı zararlılar di mi doğru anlamışım :)

• Konuyu dirilttim ama advanced systemcare kullanan ve kullancaklar için içerisindeki tek bir programı öneriyorum oda ram boşaltmaya yarıyor. alet çantasından akıllı ram e tıklayın ve deneyin. Daha önce böylesine pc yi rahatlatan bir program ile karşılaşmamıştım. Diğer özellikleri bence tırt bir program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.