Şimdi Ara

Adults (2025-) | FX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FX’in yeni komedi dizisi Adults, Samir (Malik Elassal), Billie (Lucy Freyer), Paul Baker (Jack Innanen), Issa (Amita Rao) ve Anton (Owen Thiele) adlı beş arkadaşın Samir’in çocukluğunun geçtiği evde bir araya gelmelerini konu alıyor. Dizi, yetişkin dünyasına adım atmanın getirdiği kazanç, kayıp ve aşağılanmalara biraz daha yüksek bir yorum getiriyor. İster işte ilerlemeye çalışsınlar, ister sağlık sisteminde yol almaya çalışınlar, ister bir akşam yemeği partisi versinler ya da Arkadaşlarımı Bul çağında flört etsinler, grup gerçek dünyayla ilgili hiçbir şeyin basit olmadığını ve tüm iyi niyetlerinin işleri daha da kötüleştirdiğini fark ediyor.

The Tonight Show yazarları Ben Kronengold ve Rebecca Shaw tarafından yaratılan dizi, her ikisi de 2018’de üniversiteden mezun olan 20’li yaşlardaki ikiliyi en genç dizi yaratıcıları arasına sokuyor.

Julia Fox (“Uncut Gems,” “No Sudden Move”), Charlie Cox (“Daredevil: Born Again,” “Boardwalk Empire”), Ray Nicholson (“Novocaine,” “Smile 2”), D’Arcy Carden (“The Good Place,” “A League of Their Own”), Grace Kuhlenschmidt (“The Daily Show,” “Search Party”) ve John Reynolds (“Stranger Things,” “Search Party”), dizide konuk oyuncu olarak göreceğimiz isimler.

Dizide, pilot bölümü yazan ve yönetici yapımcı olarak görev yapan Kronengold ve Shaw’a komedinin deneyimli isimleri Nick Kroll (Big Mouth, FX’s The League), pilot bölümü yöneten Jonathan Krisel (Portlandia, FX’s Baskets) ve Stefani Robinson (FX’s Atlanta, FX’s What We Do in the Shadows) eşlik ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @mahmut716 Hocam geçen gün Friends konusunda arkadaşlık dizisi yapılsın diyordun, 2025 model şöyle bir dizi geldi Şimdilik puan ve izleyicisi düşük.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    puan ve izleyicisi düşük

olay orda koptu. kaliteliler çıkmıyor (bi ara can sıkıntısından 2 Broke Girl izlerdim, o da puanı düşük ama gülümsetiyordu en azından)

bunlar şarapçının (winepsycologist) seveceği diziler

(dikkat trailer'da gay g.tü var, ben maruz kaldım, siz kalmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 30 Mayıs 2025; 19:19:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.