Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
349.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

Orijinalden alıntı: Vandelay

online işlem merkezinden tarifeyi değiştim. modem anında resetlendi. şimdi 14mbit alıyorum. süper :)

hocam 14 mb'lik bir tarife yok, sizin alabileceğiniz maksimum değer 14 mb anladığım kadarıyla peki şunu sormak istiyorum, alabileceğiniz maksimum değer 16 mb'in altında ise örneğin sizin ki gibi 14 mb, bu durumda nette kopmalar meydana gelmez mi? yani telekom 14 mb'e sabitleme yapabiliyor mu?

evet oluyor benim 6mbps sabitli suan hicte sorun yok
  • DSL Attenuation: 51.0 dB 27.8 dB

Bu hat değerim olmasına rağmen 4mbit sorunsuz alıyorum adsl2+ adsl e göre daha uzun mesafeye daha sağlıklı bağlantı gönderdiğini okumuştum 16mbit denesek olmaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan143

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

sanırım şanslı kullanıcılardan birisiyim :)

ooooooo 2 db hat zayıflık değeri ile SNR sınırı 13 db'ye düşmüş. O kadar santrale yakın ancak sinyal gürültü oranı çok düşük şekilde geliyor. Kötü bir durum. 20db'lik hat zayıflık değerinde olanları düşünemiyorum bile :) Geçecek olan diğer arkadaşların dikkatine.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan143

sanırım şanslı kullanıcılardan birisiyim :)

Ben de ama nedense 1mbit'te hala ısrarcıyım. Tek sebebi fiyat farkı olabilir...

• geçtim ama önceki geçişlerim gibi anında internet gidip gelmesi olmadı.. Otomatik olması gerekirdi halbu ki :S
  • "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası alıyorum şu an tarife değiştirme girişimi sonucunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

geçtim ama önceki geçişlerim gibi anında internet gidip gelmesi olmadı.. Otomatik olması gerekirdi halbu ki :S

Aynen bende de restart olmadı ve halen 8190 ile bağlanıyorum. Modem arayüzünde değişiklik ne alemde var mı bi şeyler????
  • quote:

Orijinalden alıntı: D1S4

"Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası alıyorum şu an tarife değiştirme girişimi sonucunda

Aynen Bende Böyle Bir Hata Alıyorum.. :S
  • yatın uyuyun yarın kalkınca geçmiş olursunuz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

geçtim ama önceki geçişlerim gibi anında internet gidip gelmesi olmadı.. Otomatik olması gerekirdi halbu ki :S

Aynen bende de restart olmadı ve halen 8190 ile bağlanıyorum. Modem arayüzünde değişiklik ne alemde var mı bi şeyler????

modem arayüzünden aleti açıp kapadım ama hala 8mbit gözüküyorum.. sanırım manuel değişçek bizim port :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

arkadaşlar online işlem merkezine girince tek şifre sayfasında kalıyorsanız muhtemelen mail adresinize gelen onay linkini tıklamadığınız içindir. mail adresinizde önemsizler klasörüne düşmüş olabilir. kontrol edin.

valla benim mailde ne öyle birşey var nede gereksizlerde.geçen ay her şey açıktı şimdi sadece üyelik hakkında, üyelik bilgileri ve şifre kısmı var.anlamadım gitti.mailime baktım hiç bir sorun yok. bu adamlar hiç bir şey yapmama izin vermiyor.

"aktivasyon yenile" kısmından tekrar mail isteyin. yine gelmezse müşteri hizmetlerinden başka seçenek kalmıyor.

• Çok helecanlı.Bir görseydik yüksek değerleri hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

modem arayüzünden aleti açıp kapadım ama hala 8mbit gözüküyorum.. sanırım manuel değişçek bizim port :S

Yav acelemi ettik ne neyse böyle takılalım bakalım

• noise margin upstream: 11 db 
    output power downstream: 0 db
    attenuation upstream: 4 db

noise margin downstream: 17 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 1 db

Bu değerlerle verimli olarak 16mbit alabilir miyim? Eğer öyleyse geçmeyi düşünüyorumda.
  • Biri Adil Limiti Doldursun
  • acaba hat değerleri kötü olanlar geçemiyor mu
    bende hep "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

acaba hat değerleri kötü olanlar geçemiyor mu
    bende hep "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyor.

Bendede Aynı Hata Veriyor :s
  • paket değişikliğini nerden yapıyoruz.
  •  ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

Bu değerlerle 16 mbit alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Bu değerlerle 16 mbit alabilir miyim?

Hattın kalitesi çok iyi alırsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.