Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
350.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen ay akk dan önce 16mbit aldığım hızı akk bitince bu ay 8mbit e düşürdüler bi de utanmadan bizde problem görünmüyor. gidin bilgisayarcıya felan baktırın diyorlar kendileri ne yaptıklarının farkında bile değil
  • Artık arayıp küfür edecek raddeye geldim. Sözde 16mbit internet kullanıyoruz 4 mbit'e kadar düşürmüşler hızımı. Aradığım zaman da hız yükseltme işlemini biz yapamayız arıza kaydı falan açalım diyorlar kafayı yedirtir adama bunlar. Önceden 8mbit superonline kullanıyordum hızım hep sabit 8 di hiç ne düşme olurdu ne yükselme ne zaman bu ttnet 16 mbit'e geçtim hız değerim her gün değişiyo yakında 1 mbit'e düşecek diye korkuyorum. Arayıp nereye şikayet etmeli bunları ?
     ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

• Ev içi tesisatı kontrol et port sorunu olabilir ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

quote:

Orijinalden alıntı: SimCarD

Sorun çözülmez ise santralin yerini biliyorsan direk gidin olmadı müdürlüğe gidin

Yarın açık mıdır acaba müdürlük ? Olmazsa gideyim.

Bu arada TTNET Online işlem merkezinden baktığımda arıza kaydı bulunmamaktadır diyor.

Sayın TTNET Müşterisi;
    Kullanmakta olduğunuz internet hattınıza ait bir arıza kaydı bulunmamaktadır.

online işlem merkezine ne yaptıysam giremedim? yardımcı olabilir misiniz?

• Bugün ilginç bir şekilde kendi kendine 10 mbit olmuş. Kafasına göre hızla birisi oynuyo ama anlamadım ben bu işi.
  • Hat sıkıntılı upload düşmüş.
  • Arkadaşlar benim 16 mbite kadar 50 gb aknli paketim var ama bana bağlantı hep 4mbit sabit geliyor bi problem var sanırım ttnet müşteri hizmetleri hız sınırlaması olmadığını söyledi hattımda, ben bu hız problemini düzeltirsem 8 mbit internet gelirse snr değerim çok mu düşer acaba bu bağlantı değerleriyle kopmalar yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bugün ilginç bir şekilde kendi kendine 10 mbit olmuş. Kafasına göre hızla birisi oynuyo ama anlamadım ben bu işi.

Benim de öyle önce 4mbit'e çektiler hızımı sonra bi baktım 7 yapmışlar. Asıl saçmalık 7'ye çektikleri netimi sanki akkyi geçmişim gibi hız sınırlaması uygulayarak 4e düşürüyorlar hız testi yaparken anlaşılıyor. Bu sefer net kalitesizleşiyor. Ya diirek 4 verin ya da 7 verin abi niye sınırlıyorsun.

• Snr seviyesi 17.5
    Hat zayiflamasi 9.3
    16mbit alabilir miyim suan 8mbit kullaniyorum bikkinlik geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdide 16 mbit olmuş kendi kendine Hız testi yaptım 13.75 mbit çıktı
  • Hattınız zaten 16 mbps destekliyormuş. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]
    Biri bana bunu açıklayabilir mi lütfen. Dün arıza kaydı bıraktım internet yoktu ondan sonra gelende bu halde bu hız nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakclk8 -- 8 Mayıs 2015; 15:49:09 >
  • Port sorunlu veya port değişmişlerdir önceden nasıl şu hızı nasıl düşünmeden yollarlar hiç aklım ermiyor yani.
  • Hocam ne yapmam lazım internette bile doğru düzgün gezemiyorum. Yaptıkları ayıp zaten en fazla 8 mbit alabiliyordum onuda mahvettiler.
  • Tekrar kayıt bırakın.
  • Yardımınız için sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Hattınız zaten 16 mbps destekliyormuş. :)

Bu haliyle kopma sıkıntısı yaşar mıyım sizce?
  •  ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]
    arkadaş max ne kadar alır?
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Modem yanlış ölçüyor gibi snr cok düşük şuan kullandığın hızdan fazlasını almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde sabit değerler alırsanız kopma yaşamazssınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.