Şimdi Ara

ADSL Tarife Değişiklikleri - Sorunlar,sorular buraya.. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
0
Favori
49.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DAHA DEMİN TELEKOMU ARADIM DEDIM LIMITLIDEN LIMITSIZE GEÇİŞ OLMUSMU OLMUS DEDI BEN SIMDI KULLANABILIRMIYIM DEDIM 24 SAATİ BEKLEYIN DEDI SONRA BI DAHA ARADIM FARKLI BIRIDE DEDIKI LIMITSIZ E GECMISSINIZ SU ANDAN ITIBAREN KULLANABILIRSINIZ IKILEMDE KALDIM SANIRIM 24 SAAT BEKLEDIKTEN SONRA İNDİRMEYE BASLAMALIYIZ ! ? =)
  • Ben bu ayın 23 geçtim.Sınırsıza geçtiğimde Kota 7 gb civarlarındaydı.15 TL kampanyalı tarifeye geçmiştim.Şimdi kota oldu 11 gb.Ne kadar gelicek 100 TL'nin üzerine çıkar mı ?
  • darkness tavsiyesi üzerine 8mit yaptım temmuzda deneyecem kesinti olursa tekrar 1 e geçerim yanlız 8mibt görmek için torrentle mi indirmek lazım rapidle göremezmiyim
  • 1 MB sınırsız kullanıcısıyım. Downloadları gayet normal yapıyorum 100 KB/S ile. Online oyunlarda da ping pek sorun olmuyor ama ben 8 MB ye geçmek istiyorum. Kampanyalara baktım. 15 GB adil kotası olan ve kotası olmayan iki tarife var. Acaba rivayet doğru mu, yani 15 GB kotayı geçince hız düşmüyor mu? Bundan nasıl emin olabilirz? Çünkü adil kotalı 50 Tl kotasız 99 Tl. İstanbul Bakırköy de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar benimde sorum olacak şuan netlimitsiz tarifesini kullanıyorum aylık 49 tl taahhütüm falan yok.eskiden daha düşük ücretli tarifeye geçmek için online işlem merkezini kullanamıyorduk sanırım telefon açmak gerekiyordu ama şimdi baktım tarife değiştircek gibi online işlem merkezinden net4 paketi aynen görünüyor seçilebilir duruyor aylık 29 tl ücretide doğru yazıyor.Temmuzuda netlimitsizde tamamlayıp temmuz sonu net4 paketine geçeceğim 1-2 ay kullanımım çok az olacakta yok yere aylık 20 tl fazla vermeyeyim.online işlem merkezinden tarifede düşüş yapılıyor mu artık ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 30 Haziran 2010; 20:48:23 >
  • Ben şu an 6 ay 9.99 tl 4gb kotalı 8mbit'e kadar kampanyasındayım. İnterneti açtıralı 3 ay falan oldu. 8mb'e kadar sınırsız ilk 5 ay 15 tl kampanyası var ona geçiş yapabilir miyim? Eğer hayırsa normal bir şekilde online işlem merkezinden sınırsıza geçebilir miyim? Bugün ayın son günü ona göre geçiş yapacağım.
  • 8 mbit kampanyanın dezavantajı nedir? geçmiş bulunuyorumda 15 gb tı geçtikten sonra herhangi bir ek ödeme istiyorlar mı? yok sadece hızın mı düşüyor bi zahmet arkadaşlar
  • ek ödeme gelmiyor kardeşim sadece hızın 512 çekiliyor.O da çok muhtemel durum
  • @rap789 saol kardeş bazı forumlarda ek ödeme felan gelir dediler 30 GB yi geçtikten sonra ona mukabil bende tırstım
  • arkadaşlar şu saat itibariyle netlimitsize geçsem önümüzdeki ay fatura ne kadar gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fairtail

    arkadaşlar şu saat itibariyle netlimitsize geçsem önümüzdeki ay fatura ne kadar gelir



    Ayın son günü olduğundan 1 tl oynamaz bile netlimitsiz ücretinin üstüne.Hee kotalıdan geçiyorsan ve bu ay kota aşımı yaptıysan onlar tabi önümüzdeki ay ekleneceğinden öyle durum varsa onuda unutma ama tarife değişimiyle alakalı sorun yaşamazsın eğer gece 12den önce geçişin tamamlanıcaksa tabi.
  • şuan 8 mb da kadar 4 gb kotalı tarifedeyim kotayı aşmadım ama tam sınırda 3.81 gb ta şimdi geçsem zaten anında geçiyor diye biliyorum tabi bu tt orası ayrı konu ama faturam muhakkaki 49 tl den fazla gelecektir ama miktarı ne olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtail -- 30 Haziran 2010; 22:30:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fairtail

    şuan 8 mb da kadar 4 gb kotalı tarifedeyim kotayı aşmadım ama tam sınırda 3.81 gb ta şimdi geçsem zaten anında geçiyor diye biliyorum tabi bu tt orası ayrı konu ama faturam muhakkaki 49 tl den fazla gelecektir ama miktarı ne olacak



    1 günlük kotalı-kotasız tarife farkı alırlar sadece tabi eğer geçtiysen.0.5-1 tl arası bir para alırlardı yani 49 tl üstüne sen yuvarlek hesap 50 tl de ekstra bağlantı taksiti yok tivibu yok vs servisler gibi ek ücret içeren şeyler yoksa 1 günden birşey olmaz 50 yi geçmez faturan..
  • Arkadaşlar dün 4GB Limitliden 1 Limitsize geçmiştim fakat videoları falan donarak gösteriyor, hattımda 8mbps yi kaldırıyor o yüzden Netlimitsize geçmek istiyorum fakat online işlem merkezinden izin vermiyor bu ay tarife dğişikliği yaptınız diyor. Oysaki 30 haziranda değişiklik yapıldıysa 1 Temmuzda da değişiklik yapılabilmesi gerekmezmi?
  • Hızım 6.5 mpit kotam 0'landı artık ne indirirsem indiriyim bidaki ay fatura 15 TL mi gelicek ? Yardım acill ! Haziranın 23'nde geçtim netlimitsize .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aessoydan

    Arkadaşlar dün 4GB Limitliden 1 Limitsize geçmiştim fakat videoları falan donarak gösteriyor, hattımda 8mbps yi kaldırıyor o yüzden Netlimitsize geçmek istiyorum fakat online işlem merkezinden izin vermiyor bu ay tarife dğişikliği yaptınız diyor. Oysaki 30 haziranda değişiklik yapıldıysa 1 Temmuzda da değişiklik yapılabilmesi gerekmezmi?

    Şuan itibariyle netlimitsize geçmiş bulunmaktayım. Bildiklerim doğruymuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3bron

    1 MB sınırsız kullanıcısıyım. Downloadları gayet normal yapıyorum 100 KB/S ile. Online oyunlarda da ping pek sorun olmuyor ama ben 8 MB ye geçmek istiyorum. Kampanyalara baktım. 15 GB adil kotası olan ve kotası olmayan iki tarife var. Acaba rivayet doğru mu, yani 15 GB kotayı geçince hız düşmüyor mu? Bundan nasıl emin olabilirz? Çünkü adil kotalı 50 Tl kotasız 99 Tl. İstanbul Bakırköy de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imdat çekici


    Şu an 4gb limitli kullanıcıyım. 29 YTL ödüyorum. 11katlı bir binada oturuyorum. Binaya kablosuz internet bağlatmışlar. Ayda 6 YTL. Bundan faydanmak için kart alıp takmam lazım 50 ytlye bilgisayarıma.


    Sizce hangisini seçeyim? Binanın ortak interneti çok yavaş mı olur? Nasıl olur?


    yani şu anki 4g kotalı 29tl mi, yoksa kablosuz 6 ytl mi?




    Dostum eğer 11 katlı ise o binaya 8 mbs net yetmez orada büyük ihtimalle fiberkablo vardır onun için bu ortaklığa girmeni öneririm.
  • otomatik ödemede olan smile faturası , ne zaman hesaptan parayı düşer?
    bugün son ödeme tarihiydi , hala borç var gözüküyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosse

    otomatik ödemede olan smile faturası , ne zaman hesaptan parayı düşer?
    bugün son ödeme tarihiydi , hala borç var gözüküyor...


    Yanılmıyorsam ; 16:00 a kadar yapılan işlemler o gün içerisinde daha sonra yapılan işlemler ertesi gün hesap bilgilerine yansıyor.

    Bende ne zaman parayı yatırsam smile hesap bilgilerine gecikmeli işlemiyor.(Yaklaşık bir gün)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.