Şimdi Ara

ADSL modeme yazıcı bağlama ve ağ yazıcısı olarak kullanma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar inca markalı modemim var. Bu modemin bir portuna yazıcıyı taktım. Fakat bilgisayarlara tanıtmama rağmen yazıcıdan çıktı alamıyorum. yazıcısı olarak kuruyorum. Normal bir şekilde kuruluyor. Yazıcı IP alıyor (modem ip atıyor 192.168... gibi) fakat çıktı nedense bir türlü alamıyorum. Acaba nerede yanlış yapıyorum? Konuya vakıf arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

• Neden pclerin birisine bağlayıp normal kurulum yapıp sonrada ağdan diğer pclerle paylaşmadın ?
  • Aslında aklıma gelemdi değil fakat işyerindeki bütün yazıcılar ağ yazıcısı. Ethernet üzerinden paylaştırılmış. Bunu da bu şekilde yapmamı istiyorlar. Nedense bu yazıcıyı kurarken tıkandım kaldım. :) (Yazıcının markası canon ir1600)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatör

Aslında aklıma gelemdi değil fakat işyerindeki bütün yazıcılar ağ yazıcısı. Ethernet üzerinden paylaştırılmış. Bunu da bu şekilde yapmamı istiyorlar. Nedense bu yazıcıyı kurarken tıkandım kaldım. :) (Yazıcının markası canon ir1600)

Anladım ..Modem üzerinden yazıcı kurmadım hiç .. Yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.