Şimdi Ara

Adsl modem hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar internet kafe işletiyorum genelde online oyunlar oynanmakta ( knight online, silkroad, cabal online vs...) asus modem kullandım yaklaşık 1 sene boyunca oyunlarda lagdan geçilmiyordu daha sonra zoom x4 aldım internet daha kötü hal aldı ara ara kopmalar yaşıyorum (modem çok ısınıyor sanırım ondan) sabah saat 8 den 12 e kadar oyunlarda zerre lag yokken öğlen çocuklar gelmeye başladığında modem çok ısınıyo ve yığılmalar başlıyor oyunlarda, doğru düzgün yığılmayacak çok ısınmayacak tavsiye edebileceğiniz iyi bir modem varmı?

• Bu konuda tavsiyem kesinlikle Airties RT-211. Neden dersen Hem güvenlik hemde kendi içinde oyunlar için bölüm açılmış. Eğer sendeki oyun listede yoksa kendinde ekleyebiliyorsun. Benim modem 7/24 çalışıyor. Hiç bir sorun yaşamadım. tabi burada switch ide gözardı etmemek lazım. Kaliteli bir bir switch olmazsa olmaz. Bende Airties RT-211 ve Edimax 16 port switch var...
    Core2DuoE6600 _____ Asus X48 Formula Vantage ____ Corsair XMS2 2x1024 ___ WD 2x320 SATA2 ___ Sapphire HD4850Toxic ___ Winfast TV2000XP DELUXE ___ SKYSTAR 2 ___ SAMSUNG 2232GW ___ 2xSAMSUNG 18X DVD-RW
    Alma Mazlumun Ahını, Çıkar Aheste Aheste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.