Şimdi Ara

Adsl Kullanıyorum Modem Arayüzünde Mode Vdsl görünüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bana 24 megabit önerildi 24 megabit 75 gb akk 42.90 denildi. 35 Megabit 100 gb akklı ise 58.90 denildi.
  • sayko06 S kullanıcısına yanıt
    Aslında o 35 mb olan alınır. İki kişi kullandığımız için fiyat sorun olmaz

Aslında 50 tl olsa indirseler 24 mblık hiç gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım forumda bu ilk bana vurmuştu :D benimkinide vdsl e çevirdiler ama altapı kaldırmadı ve bu özürlü modemde DSL modu seçemiyorsunuz, bu yüzden eski modemimi taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Sanırım forumda bu ilk bana vurmuştu :D benimkinide vdsl e çevirdiler ama altapı kaldırmadı ve bu özürlü modemde DSL modu seçemiyorsunuz, bu yüzden eski modemimi taktım

Benimde korkum alt yapının kaldırmamasından ama şuanda modem arayüzünden gördüğüm kadarıyla 24 megabit tanımlanmış Akk olduğu için 3 megabit olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko06

quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Sanırım forumda bu ilk bana vurmuştu :D benimkinide vdsl e çevirdiler ama altapı kaldırmadı ve bu özürlü modemde DSL modu seçemiyorsunuz, bu yüzden eski modemimi taktım

Benimde korkum alt yapının kaldırmamasından ama şuanda modem arayüzünden gördüğüm kadarıyla 24 megabit tanımlanmış Akk olduğu için 3 megabit olarak görünüyor.

16 mbit kullanıyordum bana ilk 17-18 küsür geldi ama hat kaldırmadı, hızları yükseltiyorlar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.