Şimdi Ara

Adsense -- (TÜRK ZEKASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam özel olarak sayfa hazırlamış, yukarıdan yönlendirmeye basıyorsun, firefox'unkine geçiyor...
    http://www.vbasicmaster.com/rehber/picasa/index.html

Bu yasal mı?

• güzel bence,yasal olması gerekir hilelik bir durum yok..
  • güzel bi yöntem
  • teşvik var
  • Yasal bunu yapan bir çok site var
  • Türkçe siteye google adsense den ingilizce reklam koyabiliyormuyuz....?
  • Türk zekası ile hiç bir alakası yok bir çok yabancı sitede de mevcut bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekomun Oyunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

Türk zekası ile hiç bir alakası yok bir çok yabancı sitede de mevcut bu

+1 google ürünlerini teşvik amaçlı yapılırsa google adsense bu tarz uygulamaları kabul ediyor
    türk zekasıyla alakası yok
    picassa yada firefox tanıtım siteleri zaten bu tür uygulamaları ilk çıktığından beri yapıyorlar
  • Üyelik sözleşmesini ve kuralları okuduysanız "Reklamlara teşvik edecek her hareketten kaçının, sitemize destek olun, tıklayın devam edelim vs ifadelerde bulunmayın" benzeri ibarelerini görmüşsünüzdür... Bu da sonuçta teşvik ediyor.. Programı o kadar övüyor ki indirmemek elde değil..
    Adsense, benim bildiğim sadece siteye yerleştirilir belli boyutlardaki banner, gerisi ziyaretçiye kalmıştır..
    Bu baya baya tıklamassan küserim olmuş.

Bence bu aynı şeydir ve kural ihlaline girer..

• reklam demedikki sana ürün tanıtım dedik
    inanmıyorsan çek adsense bi mail bakalım ne cevap alacaksın
    fazla kasmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Üyelik sözleşmesini ve kuralları okuduysanız "Reklamlara teşvik edecek her hareketten kaçının, sitemize destek olun, tıklayın devam edelim vs ifadelerde bulunmayın" benzeri ibarelerini görmüşsünüzdür... Bu da sonuçta teşvik ediyor.. Programı o kadar övüyor ki indirmemek elde değil..
    Adsense, benim bildiğim sadece siteye yerleştirilir belli boyutlardaki banner, gerisi ziyaretçiye kalmıştır..
    Bu baya baya tıklamassan küserim olmuş.

Bence bu aynı şeydir ve kural ihlaline girer..

vazgeçtimm aslında haklı + 1

• quote:

Orjinalden alıntı: isatanbul

reklam demedikki sana ürün tanıtım dedik
    inanmıyorsan çek adsense bi mail bakalım ne cevap alacaksın
    fazla kasmaya gerek yok

+1
    Evet sonuçta "daha iyi hizmet için reklamlara tıklayınız"... denmiyor ürünün tanıtımı yapılmış o sayfada.
    Eğer isterseniz buradan indirebilirsiniz denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 13 Şubat 2007; 22:23:37 >
  • googledan izin alarak kullanabilirsiniz

izin almadan kullanmaya kalkarsanız google durumu farkeder sizi uyarır kapatmazsanız hesabınızı kapatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 14 Şubat 2007; 0:55:41 >
  • bende bi değişini yaptım

www.goldmirc.net

• MetaLiaZ, isatanbul..
    "Eğer isterseniz buradan indirebilirsiniz" demiş ama kendi referansını koymuş.. Hala aynı fikirdeyim. Adama kızmıyorum, para kazanmaya çalışıyor ama yasal değil.

quote:

Orjinalden alıntı: eRRoR_CT

bende bi değişini yaptım

www.goldmirc.net

Bu sitede ctrl+a kombinasyonunu kullanmayın.

• neden kullanmıyalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMsT-Rlx

neden kullanmıyalım

Çünkü;
    quote:

firefox2 bedava firefox beleþ firefox full firefox indir download bedava bedava hersey bedava forum uydu keyleri güncel keyler galatasaray fenerbahce besiktas son dakika haberler haber haberturk milliyet fanatik iddaa iddaa idda mp3 müzik film gazeteler vizyondekiler ücretsiz ucretsiz free upload hosting ucuz hosting domain
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

quote:

Orjinalden alıntı: ByMsT-Rlx

neden kullanmıyalım

Çünkü;
    quote:

firefox2 bedava firefox beleþ firefox full firefox indir download bedava bedava hersey bedava forum uydu keyleri güncel keyler galatasaray fenerbahce besiktas son dakika haberler haber haberturk milliyet fanatik iddaa iddaa idda mp3 müzik film gazeteler vizyondekiler ücretsiz ucretsiz free upload hosting ucuz hosting domain

hımm

• Bence yasal olmalı. Sonuçta direk reklama tıklayın demiyor. O program hakkında bilgi veriyor. Denemek isteyen tıklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eRRoR_CT

bende bi değişini yaptım

www.goldmirc.net

bak bu olmadı işte şikayet edecem seni

arkadaşlar googledan izin almanız gerekmektedir varsawww.goldmirc.net sayfalar mutlaka şikayet edin türk reklam verenlerde var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.