Şimdi Ara

Adsence`de karşılaştığım tuhaflık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

videolarımdan kazanç için 1.5 seneden beridir uğraşsam da öğrendiğim bir hatayı düzeltmek sonucu 1 aydan fazla kazanç için uğraşıyorum.

Youtube kanalında kazançta birşeyler gözüküyor ancak buda hesaplanıyor ancak hesaplama bilmeden birşey anlaşılmıyor.

Milletten öğrendiğime göre Adsense ödemelere dün filan başlamış, bende ödeme olacak mı filan daha bilmiyorum, ancak bir şey dikkatimi çekti; Adsense sitesinde sizlerinde göreceği gibi tahmini ücretler 0.00 TL olarak gösteriyor, kesinleşmiş kazançlar olmadığı tahmini kazançlar olduğundan tuhafıma gitti! confused1.gif

Bunu sormamın sebeplerinden biri; Youtube kanallarımı para kazanmaya açtım bunu araştırdığım halde hiçbir yerde rastlamam ve videolarımda reklam gösterildiği için, yapmam gereken Adsense ilişkilendirmesi yapmadığım için 1.5 sene boyunca youtube kanallarımda kazancın 0.00 dolar görünmesi ızdırabını çektim. Toplamda 150.000 küsür izlenen ve çok beğenilen videolarımdan kazanadığım parayı günde milyar dolar para kazanan Google`a bağışlamış oldum (Google sanki o parayı kazanılmamış gibi %100`üne konuyor) , şimdi Adsense sayfasındada benzer tuhaflık var, acaba olay nedir arkadaşlar?

Adsense hakkında bilgisi olan arkadaşlara sorum; burada netice nedir? Adsense açısından bir sorun var mı? bu ay ödeme almam gerekiyor mu?

Buyrun Adsense tablosu ektedir:

Adsence`de karşılaştığım tuhaflık! Adsence`de karşılaştığım tuhaflık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 25 Mart 2015; 19:51:49 >

• Tahmini kazançlara bakma.Ürünlere tıkla raporlardan ordan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Tahmini kazançlara bakma.Ürünlere tıkla raporlardan ordan bak

ürünler derken? ürünler dediğiniz yere nereden erişeceğim?
  • adsense yazmayi bilmediginden olabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel1111

quote:

ürünler derken? ürünler dediğiniz yere nereden erişeceğim?

Performans raporları/(sa taraftan)ürünler/(sayfanın ortasından)İçerik Barındırıcıları için AdSense/Tüm zamanlar'a tıkla bir de tamam.
  • quote:

eğer adsense`de raporlar kısmını kast ediyorsanız, oraya az önce baktım tablo aynı isterseniz ekran görüntüsünü alıp upload ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendeki adsense sayfası görüntüsü bu (ekte görebilirsiniz) performans raporları diye bir sekme yok
  • 1,5 yıldır bir b*k öğrenemedinmi daha kazançlarına bakmayı bilmiyosun

• 1.5 yıl 1.5saat olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: dogilim

1,5 yıldır bir b*k öğrenemedinmi daha kazançlarına bakmayı bilmiyosun

1.5 sene öğrenme aşamasında iken onbin küsür izleyiciye rağmen 0 kuruş kazanınca şevkim kırıldığından tam öğrenmeye başlamış iken ara verdim, adsense olayım aslen şu andan itibaren başlıyor diyebiliriz

sorun için kusura bakmayın arkadaşlar acemi ızdırabı nedir bilirim
  • Üstte arkadaş anlatmış onu okudunmu yeniden yapıştırayım buraya
    Performans raporları/(sa taraftan)ürünler/(sayfanın ortasından)İçerik Barındırıcıları için AdSense/Tüm zamanlar'a tıkla bir de tamam.

Kazancını bende merak ettim şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstte arkadaş anlatmış onu okudunmu yeniden yapıştırayım buraya

Kazancını bende merak ettim şuan

bende cevap verdim hatta ekran görüntüsünü de ekledim bende performans raporları diye bir sekme görünmüyor, önceki mesajımda ekte inceleyebilirsiniz (chrome kullanıyorum)
  • klasik görünüme geçmeyi denedim bana bahsedilen linkler ortaya çıktı ancak hemen uyarı geldi; "adresi doğrulamadınız için şu anda ödemeleriniz duraklatılmıştır"

bu ne demek arkadaşlar? ben banka hesabı numarası verdim, 40 kuruş gibi parayı hesabıma yatırdılar adsense hesabım açıldı, daha ne adres doğrulaması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 25 Mart 2015; 22:04:57 >

• quote:

Böyle gözükmesi lazım ana sayfadan görüntüsünü bi şekilde böyle yapmaya çalış
    O zaman gözüküyor Toplam kazançlar
    Bende 2 yıldır işin içindeyim son aylarda bıraktım

klasik görünüme geçince, linkler gözüktü ancak uyarı var, sizin mesajınızın yukarısında bahsettim

aldığım uyarı bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 25 Mart 2015; 22:04:01 >

• quote:

klasik görünüme geçmeyi denedim bana bahsedilen linkler ortaya çıktı ancak hemen uyarı geldi; "adresi doğrulamadınız için şu anda ödemeleriniz duraklatılmıştır"

bu ne demek arkadaşlar? ben banka hesabı numarası verdim, 40 kuruş gibi parayı hesabıma yatırdılar adsense hesabım açıldı, daha ne adres doğrulaması?

Dostum daha önce hiç ödeme almadın değil mi ? çünkü ödeme almaya başlamak için adresini doğrulaman gerekiyor , adresine bir mektup yolluyorlar içinde senin için oluşturulan bir pin kodu var onu yazıp onaylatman lazım . Bir an önce adresini kaydet mektubun gelmesi 1 ayı bulabiliyor

• Evet böyle oluyor soldan productu seçip içerik barındırıcısı bilmem ne diyip bakabilirsin net kazancına tabi süreyi uzatmayı unutma üstten

• quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

quote:

klasik görünüme geçmeyi denedim bana bahsedilen linkler ortaya çıktı ancak hemen uyarı geldi; "adresi doğrulamadınız için şu anda ödemeleriniz duraklatılmıştır"

Dostum daha önce hiç ödeme almadın değil mi ? çünkü ödeme almaya başlamak için adresini doğrulaman gerekiyor , adresine bir mektup yolluyorlar içinde senin için oluşturulan bir pin kodu var onu yazıp onaylatman lazım . Bir an önce adresini kaydet mektubun gelmesi 1 ayı bulabiliyor

evet ilk ödemem olacak, uyarıya tıkladım bu açıklama vardı (güvenlik gerekçesi ben sansürledim ancak belirteyim: adres doğru yazılmış) :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel1111 -- 25 Mart 2015; 21:02:18 >

• Muhtemelen adresine pin kodun gelmiştir sen görmemişsindir bidaha isteyebilirsin
    Benimkide arada kaynıyordu babamı uyarmıştım önceden o getirdi bana postayı

• quote:

Muhtemelen adresine pin kodun gelmiştir sen görmemişsindir bidaha isteyebilirsin
    Benimkide arada kaynıyordu babamı uyarmıştım önceden o getirdi bana postayı

aşağıya bakacağım gelmiş mi diye bu ayın ödemesini alma şansım varmı?

posta iadeli taahhütlü mü geliyor yoksa bildiğin posta şeklinde mi?

şimdi pin kodunu tekrar istersem gelmesi 1 ay sürebilir, garanti olarak istesem şuy anki pin kodunu iptal etmez dimi? (bakarsın yarın gelir)

şu gelmiş olsa veya yarın öbürsügün gelse pin kodunu hemen yazsam hemen ödemeyi alırmıyım yoksa 1 ay bekleyecek miyim?

pin kodunu almanın posta yolundan başka yolu yokmu?

birde Current balance altında bir miktar yazıyor bu kesinleşmiş ödeme miktarı mı?

bu arada önceki mesajda süreyi uzatma dediğiniz nedir? neyi kast ettiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.