Şimdi Ara

adsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cafer Akkus -- 23 Nisan 2014; 23:03:23 >

• tam yerine açmıssın kardeşîm bravo
  • 15 gün önce ameliyatını oldum hocam . Problem oldu biraz ama yatarak ders calıştım eksiklerimi vs kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu tam olarak

• teruzor kullanıcısına yanıt
    Hocam derdimi kimseye anlatamıyorum sende vurma ya
  • 2 hafta önce falan ben de öyle bir şey var sanıp , bunalıma girmiştim. Neyse ki yokmuş Günün yarısını sandalyede oturarak geçirdiğimizi düşünürsek hepimizin başına gelmesi muhtemel bir olay bence. Geçmiş olsun ama kıl dönmesi olmayabilir hocam moralini bozma , film falan izle açılırsın (ben öyle yapmıştım da )
  • Bu neden nasil oluyormus baskan bir anlatsana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret database hk.
    12 yıl önce açıldı
    E-TİCARET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o2eml kullanıcısına yanıt
    Korkuyorum gece uyamıyorum oturusum degıstı ama gectı heralde artık
  • Cafer Akkus C kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun kardeş. Ancak bunun çözümünü forumdan çok hastanede aramalısın sanırım. Allah şifa versin.

• Loading.. kullanıcısına yanıt
    kıl dönmesi:kuyruk sokumundaki kılların fazla baskı yapıldığında içeri gömülmesi(vida gibi) kuyruk sokumunda kıllar ara ara birikir onları ara ara temizlemek lazım kıl dönmesi daha dikkat etmeyenlerde çıkıyor çok masa başında oturanlarda bende bir ara şüphelenmiştim ama bende çıkmamıştı.
  • Hocam terleme yapyo ve kıllar ters tepiyor olay budur
  • Cerraha gostermen gerek utanmaca yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

kıl dönmesi:kuyruk sokumundaki kılların fazla baskı yapıldığında içeri gömülmesi(vida gibi) kuyruk sokumunda kıllar ara ara birikir onları ara ara temizlemek lazım kıl dönmesi daha dikkat etmeyenlerde çıkıyor çok masa başında oturanlarda bende bir ara şüphelenmiştim ama bende çıkmamıştı.

Niye bu cok mu kotu oluyo ki? Elle duzeltilmiyor mu?
    Bi ara benimde apis arasinda olmustu idmanda. Bi kosuyum dedim bacagimi one atinca nasil bir aci hissettim anlatamam sonra baktim ki bacak ve taak killari birbirine dolanmis bu da boyle bi ani iste....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.