Şimdi Ara

Adres değişti...silindi... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
40.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mazda 3 um yok ama yazan arkadasin ne amacla yazdigi cok ince bir ayrinti da gizli....

    astra'nin radyo cekis gucu daha yuksekmis..
    bir de ses kalitesi ona gore cok iyiymis..

    vay anasini..

    insanin agzi torba degil ki buzesin..
  • Mazda hakkında yorum yapan meslektaşım , elektronik haberleşme okumuşsun ve onun üzerinden biraz saçmalamışsın , mühendisliğin beşiği Almanyadır fakat bu mühendisliği almanlardan çalıp üstüne üstlük dahada geliştirerek ürettikleri her türlü cihaza uygulayanda JAPONlardır , bunu kesinlikle unutma.
    2. olarak şu konuya bi göz at istersen(http://www.otomobilnet.com/mazda/95-istatistik-dayanikli-araba-mazda.html) ALINTIDIR..

    toyota bile o kadar reklam yapiyor bizim arabamız sorunsuz die.. ozaman şu araştırmaya bakın..

    EN DAYANIKLI VE SORUNSUZ MOTORA SAHİP OTOMOBİL: MAZDA
    İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA, en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı. Özellikle ikinci el otomobiller arasında, 200 bin araç üzerinde ve 22 marka arasında yapılan araştırmada Mazda, en az arızayla birinci sırada bulunuyor. Arıza ihtimali çok düşük olarak belirlenen Mazda Otomobilleri, " dayanıklılık" ve "tamir masrafı" olarak iki ayrı bölümde incelendi ve sonuç Mazda''nın önderliği ile sonuçlandı.

    İngiltere'nin en iyi otomobil dergilerinden WhatCar yaptığı araştırmada Mazda Otomobilleri ile ilgili olarak, " Eğer kilometrelerce eziyetsiz bir motor arıyorsanız, daha fazla bakmayın. Çünkü birçok ünlü markalar bile Mazda'nın 100 araçta 17 garanti isteği rekorunu yakalayamadı. Küçük Mazda 323 yüksek performans elde etmesine rağmen, bütün araçların performansı da çok iyiydi. Spor otomobil alıcıları ise, araştırmamızda en güvenli araba seçilen MX-5 'in tekerlekleri üstünde rahat olabilirler." cümlelerine yer veriyor.

    Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor.
    22 marka arasında yapılan araştırma tablosu
    Arıza İhtimali
    1. Mazda %17
    2. Mercedes %25
    3. Toyota %26
    4. Honda %27
    5. Mitsubishi %29
    6. Volvo %30
    7. Nissan %33
    8. Fiat %34
    9. Audi %35
    10.Ford %36
    11.BMW %37
    12.Peugeot %37
    13.Subaru %37
    14.Hyundai %38
    15.Rover %39
    16.Volkswagen %40
    17.Opel %43
    18.Renault %48
    19.Saab %48
    20.Citroen %50
    21.Land Rover %53

    Bu gerçek ve güvenilir olarak yapılan ankete göre opelin hangi tarz araçları geride bıraktığı ortada , mazdanında hangi tarz araçları geride bıraktığı ortada,

    3. olarak bende 10 yıldır mazda , opel ,vw , v.s. kullandım bu sınıfta mazdayı ne vw nede opelle kıyaslamayın , kırıterleriniz gözboyama adına yapılan ekstralarsa , opelle vw nin üzerine araç tanımam , ama mazdanın ne olduğunu bilmeden işkembeden atmayın.

    4. olarak çok fazla satılan mal herzaman iyi mal değildir , kriterlerinizi doğru seçin.




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.