Şimdi Ara

Adres değişikliği bildirmeme ve ceza ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başımda adres değişikliği ile ilgili bir sorun var. 1 adet fatura ile nüfus müdürlügüne adres değiştirdikten sonra başvurmak gerekiyormuş, biz bunu bilmiyorduk. şimdi ben 3 ay önce taşındım eşimle evime ve 20iş günü içerisinde başvurulmaz ise kişi başı 420TL gibi bir para cezasından bahsediyorlar.

    Başvuru için eve gelen adımıza kayıtlı herhangi bir fatura ile nüfus müdürlüğüne gitmemiz yeterli oluyormuş. ben ceza yememek için bu ayın faturasını götürsem acaba 3 ay önce bu eve taşındığımı anlayabilirlermi ?

    Bilgisi olan varmıdır ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer@tuL -- 26 Ekim 2013; 23:25:08 >



  • Bizde yeni taşındık. Kimlik ile nüfusa gidip adres verdik ve direk değiştirdi. Ama eve ne zaman taşındığını anlamaları zor gibi. Tabi eski evine devlet tarafından görevli biri gelip taşındığınızı tespit edip birşeyler yapmışsa bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki geriye dönük adres değişikliği versek, (bu sırada pasaport vs alınmıştı) bu durumda sıkıntı çıkartırlar mı? yalan beyan vs gibisinden. pasaportta farklı adres olmuş olacak sonuçta.

    genel sağlık sigortasıyla ilgili gelir testi yaptırılması gerekiyor. okuduğum ildeki adrese geçirmem gerek sanırım? fatura falan da yok üzerimde. kira kontratı mı götürmeliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.