Şimdi Ara

Adres Defteri Yedekleme Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bende itunes yüklü ayrıca "iphone Browser" da yüklü ! Şimdi ben "Telefon Rehberi'mi Yedeklemek" istiyorum !
    Nasıl yapabilirim ??? Misal benim SonyEricsson da ( Vcard File ) olarak kendi yapıyo yedekleme onuda microsoft Adress Book ile açıyorum.
    IPHONE'da nasıl yapıcam ACİL YARDIM LÜTFEN ! ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_Z_2 -- 29 Eylül 2008; 15:50:08 >

• Itunes la yapabilirsin. Eğer bilgisayarında outlook varsa onunla senkronize etmen yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberclops

Itunes la yapabilirsin. Eğer bilgisayarında outlook varsa onunla senkronize etmen yeterli.

Outlook var ama itunes'ta info da sadece adress book microsoft ve yahoo var nerden yapıcam ?

EDİT : Hallettim adressbook'a attım şimdi tek bir sorun kaldı ! Oda ben Sony ericsson'dan back up aldığımda bir tane Vcard dosyası yarattı nolar içinde şimdi iphone sağolsun 199 tane vcard file çıkardı nasıl tek bi vcard file yapabilirim bilgisi olan esirgemesin lütfen [/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_Z_2 -- 30 Eylül 2008; 17:53:38 >
  • Arkadaşım sana tavsiyem gmail hesabı al, gmail ile senkronize et. Şu anda çok iyi bir adres kitabı yok ancak mobil olduğu için çok sağlam. Sana tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.