goias bi tane attı devamı gelsin:) herkese bol şans..
bol şans dostum inşşallah gelir bu arada bu hangi sitenin kuponu
çok basmışsın hoca yaw bu kadar riske edilir mi
bu atletico maçına ne oynadın hocam , 1,32 lik oran var çifte şansmı o
çifte şans değil harun beraberlik iade berabere kalırsa o maç yokmus gibi çarpılıyor. sitenin ismini özeline yazdım sonra reklam diye yırtınıyorlar:) bol şanslar...
bu kadar olur ne diyebilirimki arkadasın biride 90 da gol gelir 1 1 olacak dedi 90 da yedi yuhhhhhhhhhhhhhhhh
ne olursa olsun o kadar para riske edilmezdi oynarken kontrolunuzu yitirmeyin dostlar kendinize hakim olun çok para kazanacam dünyanın en zengin insanı olacam diye hırslara kapılırsak daha çok kaybederiz çok para kaybettim bunu telafi edecem diye yine hırsa kapılırsak bataklıkta çırpınan bir canlı gibi daha da batıyoruz sessiz ve sakin bir şekilde
reklam
quote:
Orijinalden alıntı: 1
ne olursa olsun o kadar para riske edilmezdi oynarken kontrolunuzu yitirmeyin dostlar kendinize hakim olun çok para kazanacam dünyanın en zengin insanı olacam diye hırslara kapılırsak daha çok kaybederiz çok para kaybettim bunu telafi edecem diye yine hırsa kapılırsak bataklıkta çırpınan bir canlı gibi daha da batıyoruz sessiz ve sakin bir şekilde
akıla ihtiyacım yok bu tür yorumlar yazacaksan konunun içine dahi girmene gerek yok abisi siz gidin iddada 2 tl misli oynayın.
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
reklam
ne reklamı iyimisin?
quote:
Orijinalden alıntı: bahsuzmani
quote:
Orijinalden alıntı: 1
akıla ihtiyacım yok bu tür yorumlar yazacaksan konunun içine dahi girmene gerek yok abisi siz gidin iddada 2 tl misli oynayın.
Sonradan kafayı duvara vurup aglamaktan iyidir
yaa beyler size ne adamın parasından , belki o para o adam için çerez parası , boşuna dememişler zenginin parası zühürtün çenesini yorarmış
quote:
Orijinalden alıntı: [Harun] yaa beyler size ne adamın parasından , belki o para o adam için çerez parası , boşuna dememişler zenginin parası zühürtün çenesini yorarmış
Hocam benim derdim adamın parası ile değil ki sanırım anlamıyorsun. sadece herneyse bol şanslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme