Şimdi Ara

Adrenalin Bin Misli Gece Birezilya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

goias bi tane attı devamı gelsin:) herkese bol şans..

• bol şans dostum inşşallah gelir bu arada bu hangi sitenin kuponu
  • çok basmışsın hoca yaw
    bu kadar riske edilir mi
  • bu atletico maçına ne oynadın hocam , 1,32 lik oran var çifte şansmı o
  • çifte şans değil harun beraberlik iade berabere kalırsa o maç yokmus gibi çarpılıyor. sitenin ismini özeline yazdım sonra reklam diye yırtınıyorlar:) bol şanslar...
  • hocam son saniyede kaybettin kötü oldu :(
  • 90 gol geldi olacak işmi geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar olur ne diyebilirimki arkadasın biride 90 da gol gelir 1 1 olacak dedi 90 da yedi yuhhhhhhhhhhhhhhhh
  • ne olursa olsun o kadar para riske edilmezdi
    oynarken kontrolunuzu yitirmeyin dostlar
    kendinize hakim olun
    çok para kazanacam dünyanın en zengin insanı olacam diye hırslara kapılırsak daha çok kaybederiz
    çok para kaybettim bunu telafi edecem diye yine hırsa kapılırsak bataklıkta çırpınan bir canlı gibi daha da batıyoruz
    sessiz ve sakin bir şekilde
  • reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

ne olursa olsun o kadar para riske edilmezdi
    kendinize hakim olun
    çok para kazanacam dünyanın en zengin insanı olacam diye hırslara kapılırsak daha çok kaybederiz
    çok para kaybettim bunu telafi edecem diye yine hırsa kapılırsak bataklıkta çırpınan bir canlı gibi daha da batıyoruz

akıla ihtiyacım yok bu tür yorumlar yazacaksan konunun içine dahi girmene gerek yok abisi siz gidin iddada 2 tl misli oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

reklam

ne reklamı iyimisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahsuzmani

quote:

Orijinalden alıntı: 1

ne olursa olsun o kadar para riske edilmezdi
    kendinize hakim olun

akıla ihtiyacım yok bu tür yorumlar yazacaksan konunun içine dahi girmene gerek yok abisi siz gidin iddada 2 tl misli oynayın.

Sonradan kafayı duvara vurup aglamaktan iyidir
  • yaa beyler size ne adamın parasından , belki o para o adam için çerez parası , boşuna dememişler zenginin parası zühürtün çenesini yorarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]
    yaa beyler size ne adamın parasından , belki o para o adam için çerez parası , boşuna dememişler zenginin parası zühürtün çenesini yorarmış

Hocam benim derdim adamın parası ile değil ki sanırım anlamıyorsun. sadece herneyse bol şanslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.