GÜZEL Bİ PS ARKADAŞIM ARKADAŞLAR FARK ETTİYSENİZ ****ARLAR BİRAZ KAYIK EN SAĞDAKİ İYİCE KAYMIŞ DURUMDA İKİNCİ SIRADAKİ TRİNADA ÖLE PENTANDLAR DESEN HEPSİ ÖLE BUNU YAPIPDA ELİNE NE GEÇTİ
kardeş sana katılıyorum adam resmen kopyala yapıştır yapmışş
bir de anlamadığım bişey var 59 lvl da M işaretini nerden çıkartın ardreamda learder point geliyoda ben mi bilmiyorum
Ardream da işaret cıkıyormu :D Bide itemler halay çekiyor biri yukarıda biri aşagıda :P [simage][/simage]http://img254.imageshack.us/my.php?image=benmcharmhahabf9kf2.jpg[simage][/simage]
Bide Bronze Prm ne zamandan beri item kitliyor amma sıkmısın hea :D
Bak kardeş trinalar aynı çatı altında yoplanmazlar ayrı ayrı olurlar.Bunu kanıtlayan video bulmak okdar da zor deil....
adam bi yalan attı herkes konuşuyo kendinden eser varmı yok hiç cevap atmıyo
felankordan düşer, abbys gemden düşer trinalar üst üste gelmez ama resim photoshop
quote:
Orjinalden alıntı: croshercosmo
gold alip sealleyip bronza gecmiştir
ama resim photoshop, diyemeyecegim paint mspaint
biz bunları arkadaşlara eşşek şakası yaparken yapıorduk lol öğrenceksin az daha gayret
Bayılırsınız Boş İşlerle Uğraşmaya ..!
taklitçi olma kendin ol
Bence Kendide İnanmamıştır Ama Bir İhtimal Kandırırmıyım Diye Koymuştur Resmi
quote:
Orjinalden alıntı: HxmenZ
quote:
Orjinalden alıntı: croshercosmo
gold alip sealleyip bronza gecmiştir
ama resim photoshop, diyemeyecegim paint mspaint
kardes clandakiadın ney bende Cabbarity
ps yapmayı denemiş ama bercerememiş.bir de kilitli itemler inn hostese koyulabiliyomuydu?
kısaca
murtazaa ayak üstü forum da kendini rezil ettin açıkası bunları yaptıgına göre ezik oldugun we kendini ispatlamaya çalıştıgın açıkca belli oluyor
o bşi deil adamın üstüne bakın full chitin setde deil +8 fp dese göhüslük +8 fp 20dfns kaybettirio bence saçma böle itemleri olan +8 chitin set dizer ama oda logosda bayabi zor herneyse ortadaki kolyedende anlaşıldığı gbi bi sürü resimden yararlanarak yapmış bu ps yide ama cok belli bi ps
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
ps yapmayı denemiş ama bercerememiş.bir de kilitli itemler inn hostese koyulabiliyomuydu?