Şimdi Ara

ADOLF HİTLER'in ordusu gibi ordunuz olsa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Çok ilginç bir ülkeyiz,lafa gelince en yalancısı,en takiyecisi bile demokrasi der fikir özgürlüğü der,hatta kraldan çok kralcı olup "TSK küçültülsün veya lağvedilsin,hatta apo'ya generallik verilsin" diyenler saygı görüp "fikir hürriyeti"nden bahsediliyorken bu ülkede (ki bu kişi yanılmıyorsam profesör'dür) bundan 65-70 sene önce yaşanan ve hiç birimizin tanık olmadığı olayları,siyasi düşünceleri,figürleri beğenenlere bel altı vuruluyor..Hitler rejimine katil diyen zihniyet son Irak işgalinde 1.3 milyon insanı öldürdü,yüzbinlerce kadın tecavüze uğradı..Afganistan ayrı bir vak'a zaten..İsrail'in Filistinlilere yıllardır yaptığı zulüm hepimizin gözleri önündeyken ve kimse sesini çıkart(a)mıyorken,gerilere gidip "işte canavar o..herkesi öldürdü,sabun yaptı..cani" naraları atmak neyin nesi..

Söz konusu rejim 1945'te yıkıldı günahıyla sevabıyla..1991'de Berlin duvarı yıkılana kadar bölünmüş bir ülke olarak onun bunun oyuncağı oldu (yarısı komünist diğer yarısı ABD ve diğer batı ülkelerinin metresiydi) ama bu öyle aşağılık ve kurnaz bir düzen ki heybetli Sovyetler bile yıkıldı ve kartlar tekrar dağıtıldı yeni oyunculara..Sovyetler yıkıldığına göre NATO'ya pardon ABD'ye düşman bulmak lazımdı..Yoksa yarım yüzyıl deli gibi silahlanmış bu kanlı caniyi nasıl zapt edebilirlerdi ? 2001'deki çakma terörist saldırılardan sonra yeni düşman bulundu "terörizm" ama ne hikmetse bu teröristler hep müslüman ve inleri hepte petrol'ün bol olduğu ortadoğu ülkelerinde..Hatta şu batılılar o kadar kadirşinas ki kendi dertlerini bırakıp ortadoğu'ya demokrasi gelsin,insanlar özgür olsun diye (!) kendilerini paralıyorlar..Tabi her özgürlüğün bir bedeli vardır,hem nasılsa bedel ödeyenler müslümanlar zaten..

Ondan sonra Hitler caniydi..Hı hı evet..

Adam yazmış.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: EmWaTs

Birinci olarak meksika dalgası yaptırırdım.Daha sonra Guinness rekorlar kitabına girmek için aynı anda aynı şeyleri yaptırırdım.Bir sürü rekor kırardık.

Çok mantıklı maksat ordunun şanı yürüsün:)
  • Mordor'a yürürdüm!
  • www.youtube.com/watch?v=4vRV8NU5xzY

Aynen boyle konusurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 6 Mayıs 2012; 22:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

www.youtube.com/watch?v=4vRV8NU5xzY

Aynen boyle konusurdum.

verse parçalarsın ama
  • iyi akşamlar....
     ADOLF HİTLER'in ordusu gibi ordunuz olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Adolf Hitlerin Kızıl ordusu gibi bir ordum olsa muhtemelen hiçbir şey yapamam.

ahhhahahhahahhh hitleri sosyalist yaptın ya iyi guldurdun beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

iyi akşamlar....
     ADOLF HİTLER'in ordusu gibi ordunuz olsa

süper yahu......

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.