Şimdi Ara

Adobe photoshop hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web tasarımdan mezunum , hani o kadarda yabancı değilim bu programlara ama photoshop hiç bilmiyorum. İzleyerek , yapmaya çalışacağım aynı zamanda öğreneceğim uygulamalar arıyorum. Varmıdır bildiğiniz bi youtube kanalı vb ?

Edit: 2014 CC iniyor , normalden farklı mı bu ? Hangisini indirmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 25 Haziran 2015; 14:14:12 >

• konuyu açtığın bölümde bir çok üye eğitim videoları, setler vs için başlık açıyor bunları da takip edebilirsin.
    youtube ve vimeo'da lynda'nın eğitimleri var, bunları takip edebilirsin. Zaten bunlara bakmaya başladığında
    sana bir sürü alternatif kanalı youtube sunacaktır, onları da izleme listene alırsın.

Tabii önemli olan kısım beginner seviyesi olmalı, gidipte en üst seviyede matte painting işlerine bulaşırsan,
    çok soruyla karşılaşırsın. Ayrıca photoshop'u ingilizce kullanmanı öneririm...
  • sürüm için not eklemeyi unutmuşum; sürümler arasında elbette farklar bulunuyor. Ancak yeni tanıştığına
    göre cc 2014 işini fazlasıyla görecektir. CC 2015'te güzel yenilikler var fakat eski sürümde yeterli gelecektir.

ancak web tasarımı için yeni özellikler var. CC 2015 Artboard özelliği var ve bununla çeşitli ortamlar (iphone, mac, web vs)
    için çalışma imkanı veriyor. Web için tasarım yapıyorsan Artboard özelliğine bir bak, hoşuna gidiyorsa CC 2015'e
    geçersin...

Adobe photoshop hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

konuyu açtığın bölümde bir çok üye eğitim videoları, setler vs için başlık açıyor bunları da takip edebilirsin.
    youtube ve vimeo'da lynda'nın eğitimleri var, bunları takip edebilirsin. Zaten bunlara bakmaya başladığında
    sana bir sürü alternatif kanalı youtube sunacaktır, onları da izleme listene alırsın.

Tabii önemli olan kısım beginner seviyesi olmalı, gidipte en üst seviyede matte painting işlerine bulaşırsan,
    çok soruyla karşılaşırsın. Ayrıca photoshop'u ingilizce kullanmanı öneririm...

Web tasarım için değil hocam, sadece resimler üzerinde uğraşmak için heveslendim. İlerde olursa bilmem tabi :) cs6 mı indireyim yoksa cc 2014 mü hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de olur, sorun yaşamazsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

ikisi de olur, sorun yaşamazsınız...

Hocam kusura bakmazsanız bikaç soru daha soracağım? Photoshop ile mi tanışayım autocad ile mi? Autocad evde öğrenilebilir bişey mi? İnternetten bulup indirebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi farkı branşların programlarıdır, ikisi de birbirinin yaptığını yapamaz.
    Sonuçta bunun kararı size kalıyor, eğer arasıra çizim yapayım, biraz öğreneyim diyorsanız autocad olabilir.

Aslında bana sorarsanız, her ikisini de öğrenin. Hatta ileride 3D görselleştirme işine de bulaşırsınız.
    Bu programlar zevklidir ve güzel şeyler yaparsınız. Eğer vaktiniz olursa Sketchup öğrenin.

Ben hepsini kullanıyorum ama vaktim bol, 1980 yılında ilk bilgisayarımı aldığımdan bu zamanda çok fazla
    programla ilgilendim ve yenileri her geçen gün ekleniyor.

Öğrenmekten zarar gelmez, ne kadar çok kullanırsanız o kadar tecrübe kazanır, güzel işler çıkartırsınız.

Sketchup'dan bir kare...

Adobe photoshop hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Web tasarımdan mezunum , hani o kadarda yabancı değilim bu programlara ama photoshop hiç bilmiyorum. İzleyerek , yapmaya çalışacağım aynı zamanda öğreneceğim uygulamalar arıyorum. Varmıdır bildiğiniz bi youtube kanalı vb ?

Bu Kitabı öneririm yanında CD side geliyor ben 34 liraya aldım ancak telif hakkı vb gibi konulardan cd nin veya kitabın kopyasını atamıycam...Gerçekten güzel bir kitap CD sindeki anlatımlarda gayet güzel...

Yazarı Özge Mardi Bayar. D&R dan buldum ben Kitap 526 sayfa

tabiki youtube dan izleyebilir veya int den araştırabilirsin ama bu çok zahmetli olur en azından elinin altında bi kitap bulunsun bilgilere hemen ulaş...
     Adobe photoshop hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Web tasarımdan mezunum , hani o kadarda yabancı değilim bu programlara ama photoshop hiç bilmiyorum. İzleyerek , yapmaya çalışacağım aynı zamanda öğreneceğim uygulamalar arıyorum. Varmıdır bildiğiniz bi youtube kanalı vb ?

GOOGLEYE BAKINCA ÇOK EĞİTİM SETİ ÇIKIYOR

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.mayonez.net%2Fphotoshop%2F55049-photoshop-dersleri-gorsel-egitim-seti-turkce-anlatim.html&ei=f2CWVYWeGsansAGB04yoCA&usg=AFQjCNH0Zi5EQl1MuQdSBG7tTK8K_8UO6A&bvm=bv.96952980,d.bGg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.