Bildirim
ADOBE PHOTOSHOP CS4 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
önce blood brush'ları bulacaksın, sonrada aşağıdaki linkteki adımları sabırla ve dikkatlice yapacaksın.
kendi fotoğrafını eğlenceli bir şekilde çekme, bir korkutucu, gizemli ve karanlık olmasını sağla,
aksesuar vs de olmasın, sade bir fotoğraf olsun.
http://alxa.ru/2007/11/28/realistic_blood_by_alxa_ru.html -
-
olabilir ama yandan gelen ışık çok fazla, biraz internette örneklere bakarsanız uygun
kareyi elde edersiniz. Photoshop bilginiz iyiyse lighting effects ile ortamı karanlık bir şekile getirirsiniz. -
Sağolasın Hocam -
Rica ederim. Bu arada fikir versin diye aşağıda geçen yıl hazırladığım bir çalışmayı gönderiyorum.
Orijinali ve sonucunu görebilirsiniz. Tamamen Photoshop ile hazırlandı. Mistik bir ortam ve geri plan
sizin istediğiniz sonuç için daha iyi bir çalışma sunacaktır. Biraz photoshop'un özelliklerini kurcalamanız gerekiyor.
Kolay gelsin...
-
Profesyonel Bir Çalışma Olmuş Hocam Ellerinize Sağlık ama ben bunu 1 sene çalışsam yapamam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X