Şimdi Ara

adobe illustrator den anlayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok basit birşey soracaktım, aradım bulamdım birtürlü,
    şimdi diyelimki bir düz çizgi çizdiniz ve daha sonra bu çizgiyi ortadan biryerden kestiniz ve iki parça oldu, bu ikiparçayı tekrar eskisi gibi tek parça olması için ne yaparbilirim, ben bu şekilde çok parçadan oluşmuş bir şekilim var ama tek parça haline getirmem gerekiyor çünkü içini boyayamıyorum, çok parça olmasını sebebi o şekli trim yaparak elde edebilmem oldu, şimdiden teşekkürler,

yeri burası değil gibi gereksiz muhalefet yapmayı lütfen, bende biliyorum, çok kişi burada diye basit birşey için hızlı cevap almak istedim, sanırım pek çok konudan daha gereklidir,

• hiç anlayan kimse yokmu?
  • ben anlamıyorum ya bilseydim yardım ederdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZorTLaK

ben anlamıyorum ya bilseydim yardım ederdim

kardeş düşünmen bile yeter, teşekkür ederim
  • wiev altından pathfinder ile çözüm bulabilirsinmiş. arkadaşım söyledi veya dur biraz daha anlayanlar gelsin
  • quote:

wiev altından pathfinder ile çözüm bulabilirsinmiş. arkadaşım söyledi veya dur biraz daha anlayanlar gelsin

pathfinder menüsünde denedim hepsini olmadı, yada yanlış yapıyorum bilmiyorum,
    ilgine teşekkürler, şimdi yatmalıyım, sabah konuya hemen bakarım, iyigeceler
  • veya ikisinide seçip group diyebilirmişsin ya da kırılmış çizginin ilk parçasındaki anchor point kalır onun olduğu yerden pen tool la diğerine birleştirir. işte böyle olabilirmiş.
    ya da kestiği noktadan pen toolla diğer parçanın sonuna bi ek çizgi atsın daha sonra ortadaki çizgiyi delete anchor tool ile silsin

erkana teşekkür ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZorTLaK -- 15 Mayıs 2007; 0:45:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

veya ikisinide seçip group diyebilirmişsin ya da kırılmış çizginin ilk parçasındaki anchor point kalır onun olduğu yerden pen tool la diğerine birleştirir. işte böyle olabilirmiş.
    ya da kestiği noktadan pen toolla diğer parçanın sonuna bi ek çizgi atsın daha sonra ortadaki çizgiyi delete anchor tool ile silsin

erkana teşekkür ediyoruz

hmm, evet Erkanada sanada teşekkür ediyorum,
    birazdan deneyeceğim sonucu bu mesaja eklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.