Şimdi Ara

Adobe Flash Player VE Adobe Reader 7.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adobe Reader 7.0
    ile
    Adobe Flash Player

arasında ne gibi farklar var?

bide Adobe Flash Player daha çok ne gibi şeylerde kullanılır?

• Adobe Reader,.pdf uzantılı dosyaları açar.Bu dosyalar genelde yazı,resim vs içeren belgelerdir.

Adobe Flash Player ise flash dosyalarını oynatır.Çoğu websitesini sorunsuz görüntüleyebilmek için gereklidir.
  • Acrobat Reader sistem kaynaklarını fazlasıyla tüketir, onun yerine aynı işi yapan ama daha ufak Foxit Reader denemelisin.
    http://www.inndir.com/program.php?id=26006
  • Adobe Reader pdf formatındaki dökümanları okumak için gerekli bir araçtır.Pdf formatındaki dökümanları açmak için Adobe Reader kullanılır.Fakat son yıllarda Adobe Reader'a alternatif daha hafif ve sistem kaynaklarını daha iyi kullanan programlar (Foxit Reader gibi) çıkmıştır.
    Adobe Flash Player ise en gerekli internet tarayıcısı eklentilerinden biridir.Günümüzde çoğu internet sayfasındaki animasyonları,reklamları ve flash videoları izlemek için bu eklentiye ihtiyaç vardır.
    Adobe Flash Player bir bilgisayarın olmazsa olmaz tarayıcı eklentilerinden biridir.Ancak Adobe Reader'a alternatif birçok program vardır.Şahsen sadece pdf dökümanı okumak için Foxit Reader'ı tercih ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Acrobat Reader sistem kaynaklarını fazlasıyla tüketir, onun yerine aynı işi yapan ama daha ufak Foxit Reader denemelisin.
    http://www.inndir.com/program.php?id=26006

foxiti kullanıyorum mükemmeldir...ufak boyutlu ve iş gören bir program...
  • arkadaşlar iyice kafam karışıyor!
    peki Adobe Reader 7.0 fazla mı yer kapatıyor?
    bide sistem kaynaklarını fazlasıyla götürür dediniz ya?
    ben anlamadım yani nasıl oluyor?
    ne demek bu?

bide sizce Flash Player gereklimidir pc'de?
  • Flash Player kesinlikle gereklidir.
    Amacın sadece pdf okumak ise Foxit Reader yeter de artar bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flash player olmadan sitelern çoğunu doğru görüntüleyemezsin...zaten internet tarayıcın genelde kendiliğinden flashplayer indirmen için seni yönlendirir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.