Adobe Reader pdf formatındaki dökümanları okumak için gerekli bir araçtır.Pdf formatındaki dökümanları açmak için Adobe Reader kullanılır.Fakat son yıllarda Adobe Reader'a alternatif daha hafif ve sistem kaynaklarını daha iyi kullanan programlar (Foxit Reader gibi) çıkmıştır. Adobe Flash Player ise en gerekli internet tarayıcısı eklentilerinden biridir.Günümüzde çoğu internet sayfasındaki animasyonları,reklamları ve flash videoları izlemek için bu eklentiye ihtiyaç vardır. Adobe Flash Player bir bilgisayarın olmazsa olmaz tarayıcı eklentilerinden biridir.Ancak Adobe Reader'a alternatif birçok program vardır.Şahsen sadece pdf dökümanı okumak için Foxit Reader'ı tercih ediyorum.
foxiti kullanıyorum mükemmeldir...ufak boyutlu ve iş gören bir program...
arkadaşlar iyice kafam karışıyor! peki Adobe Reader 7.0 fazla mı yer kapatıyor? bide sistem kaynaklarını fazlasıyla götürür dediniz ya? ben anlamadım yani nasıl oluyor? ne demek bu?
bide sizce Flash Player gereklimidir pc'de?
Flash Player kesinlikle gereklidir. Amacın sadece pdf okumak ise Foxit Reader yeter de artar bile...
flash player olmadan sitelern çoğunu doğru görüntüleyemezsin...zaten internet tarayıcın genelde kendiliğinden flashplayer indirmen için seni yönlendirir....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme